“Ο καλύτερος Τελικός των τελευταίων ετών” (photos)

Μετά τους παίκτες και προπονητές των δύο φιναλίστ του τελικού Κυπέλλου, το λόγο πήραν οι πρόεδροι των δύο συλλόγων καθώς και αντιπρόεδρος της Ένωσης, δηλώνοντας πως θα κάνουν τα πάντα ώστε ο αγώνας να αποτελέσει γιορτή του ποδοσφαίρου. Ο Κώστας Θεοδώρου τόνισε πως αυτός ο τελικός θα είναι ο καλύτερος των τελευταίων ετών. Ο Βασίλης Τζέκας εξέφρασε την ελπίδα πως η ομάδα του θα σηκώσει το τρόπαιο και πάλι μετά από είκοσι χρόνια, ενώ ο Γιώργος Μαυρίδης έδωσε τα συγχαρητήρια στην Ένωση για τη διοργάνωση και ευχήθηκε η διαιτησία να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν οι τρεις άντρες:

syn-typou-epsth-telikos 2015-02-18 012

Κ. Θεοδώρου (Α’ αντιπρόεδρος ΕΠΣΘ): «Με τους δύο προέδρους είχαμε μία σύσκεψη νωρίτερα για να λύσουμε τα οποιαδήποτε προβλήματα και να κάνουμε έναν τελικό που θα αποτελέσει γιορτή για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Συμφωνήσαμε σε όλα τα επίπεδα. Εύχομαι αυτός ο τελικός να είναι ο καλύτερος των τελευταίων ετών και να σηματοδοτήσει ένα ελπιδοφόρο μέλλον για το ποδόσφαιρο της Μαγνησίας. Καλούμε τον κόσμο να αγκαλιάσει αυτή τη γιορτή».

 

syn-typou-epsth-telikos 2015-02-18 013

Γ. Μαυρίδης (πρόεδρος Α.Ε. Διμηνίου): «Συγχαίρω την ΕΠΣΘ για όλη την διοργάνωση που θα αποδείξει ότι έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στο ποδόσφαιρο της Μαγνησίας. Εύχομαι ο αγώνας να γίνει σε αθλητικά πλαίσια και η διαιτησία να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων».

 

syn-typou-epsth-telikos 2015-02-18 016

Β. Τζέκας (πρόεδρος Σαρακηνού): «Θέλω και εγώ να συγχαρώ την ΕΠΣΘ που σε μικρό χρονικό διάστημα φρόντισε για τις λεπτομέρειες του τελικού. Με τον πρόεδρο της Α.Ε. Διμηνίου συμφωνήσαμε σε όλα και δεν αφήσαμε τίποτα που να μπορεί να χαλάσει το κλίμα να αιωρείται. Είναι μία γιορτή του ποδοσφαίρου και ως τέτοια την αντιμετωπίζουμε. Ελπίζω να σηκώσουμε ξανά το Κύπελλο μετά από 20 χρόνια».

*Να σημειώσουμε πως το Τελικός Κυπέλλου της ΕΠΣΘ (21/2, 14:30) ανάμεσα στην Α.Ε. Διμηνίου και τον Σαρακηνό θα μεταδοθεί ζωντανά από την τηλεόραση του ASTRA, διαδικτυακά από το goalpost.gr και ραδιοφωνικά από τον ΣΠΟΡ FM ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 89,5.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις