Ευχαριστήριο Θησέα για την Ψαράδικη Βραδιά

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα του Θησέα Αγριάς με την οποία ευχαριστεί χορηγούς, κόσμο, αλλά και τους αθλητές και τα μέλη της διοίκησης που συνεισέφεραν και βοήθησαν να πραγματοποιηθεί με απόλυτη επιτυχία η Ψαράδικη Βραδιά το Σάββατο 22 Ιουλίου. Αναλυτικότερα…

“Η ομάδα του Θησέα γι’ ακόμη μία χρονιά αναβίωσε το έθιμο της Ψαράδικης Βραδιάς στην παραλία της Αγριάς, σε μία εκδήλωση απόλυτα επιτυχημένη που διοργανώθηκε το Σάββατο 22 Ιουλίου.
Πρόκειται για μία παραδοσιακή γιορτή, που αφενός ενισχύει τον Θησέα οικονομικά κι αφετέρου κρατά ζωντανή μία παράδοση χρόνων.
Οι παράγοντες του Θησέα θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά το Δήμο Βόλου και τη Δημοτική Ενότητα Αγριάς, όπως επίσης και τους υπαλλήλους του Δήμου για τη μεγάλη συνεισφορά και βοήθεια που ήταν απαραίτητη για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.
Επιπλέον, θα ήθελαν να απευθύνουν ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους χορηγούς της εκδήλωσης, που είναι η “Δήμητρα Αγχιάλου”, η “ΕΨΑ”, η “Coca Cola”, οι επαγγελματίες της Αγριάς και ο κόσμος που συνεισέφεραν στην εκδήλωση και στη λαχειοφόρο αγορά.
Τέλος συγχαρητήρια πρέπει να δοθούν στους αθλητές της Ακαδημίας και τους διοικητικούς παράγοντες, οι οποίοι αφιλοκερδώς εργάστηκαν σκληρά για την άριστη διοργάνωσης της Ψαράδικης Βραδιάς προκειμένου να εισέλθουν χρήματα στο ταμείο του Συλλόγου.
Στη λαχειοφόρο αγορά που είχε ως προσφορά δύο ποδήλατα, κερδίζουν οι λαχνοί με αριθμούς 193 και 1.651¨.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις