Παναθηναϊκός: Η λίστα με τους παίκτες για την επίθεση

Τον παίκτη που θα του χαρίσει το εύκολο γκολ αναζητεί ο Παναθηναϊκός και τις επόμενες μέρες θα καταλήξει στον παίκτη που θα κληθεί να καλύψει το κενό του Μάρκους Μπεργκ.

Σύμφωνα με την «Πράσινη» στις πρώτες θέσεις της λίστας των στόχων βρίσκονται οι Τεέμου Πούκι της Μπρόντμπι, Σάμουελ Αρμεντέρος της Χέρακλες και Ανταμά Ντιομαντέ της Χαλ. Όλοι τους έχουν συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με τις ομάδες τους και γίνονται προσπάθειες προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή και να ενισχύσουν το «τριφύλλι».
Ο 27χρονος Φινλανδός (54 συμμετοχές και 9 γκολ με την εθνική του ομάδα) με θητεία σε Σεβίλλη, Σάλκε και Σέλτικ τέθηκε αντιμέτωπος με τον Παναθηναϊκό πέρσι. Τη σεζόν που πέρασε είχε 29 γκολ και 10 ασίστ σε 46 εμφανίσεις.
Ο επίσης 27χρονος Σουηδός (με ρίζες από την Κούβα) έχει περάσει από Άντερλεχτ, Χέρενφεϊν, Βίλεμ και Καραμπάγκ. Φέτος είχε 22 γκολ σε 33 ματς με τη Χέρακλες στην Ολλανδία.
Τέλος, ο συνομήλικός τους Νορβηγός (με καταγωγή από την Ακτή Ελεφαντοστού) είχε 4 γκολ σε 30 παρουσίες στην Αγγλία με τη Χαλ και έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Στρόμσγκοντσετ, Ντιναμό Μινσκ και Στάμπαεκ.
Πρόκειται για τρεις δύσκολες περιπτώσεις, ωστόσο οι «πράσινοι» είναι αποφασισμένοι να προσπαθήσουν για την καλύτερη δυνατή επιλογή για τη θέση του σέντερ φορ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις