Προτείνουν τον Λημνιό στην Ραπίντ Βιέννης

Τον περασμένο Μάιο ο Ιβάν Σαββίδης έδινε συνολικά 900.000 ευρώ στον Γιώργο Σπανό για τον Δημήτρη Λημνιό, προκειμένου να τον πάρει στον ΠΑΟΚ! Μετά από 3 μήνες ο 19χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός δεν χωράει στο ρόστερ του “δικεφάλου” για την νέα σεζόν και ψάχνουν να του βρουν ομάδα προκειμένου να τον … παρκάρουν ως δανεικό!

Στην Ελλάδα τον έχουν προτείνει σε Ατρόμητο και Πλατανιά, αναλαμβάνοντας μάλιστα όλο το συμβόλαιό του, με μοναδική επιβάρυνση για τις ομάδες το μισθό του. Τώρα οι μάνατζερ του προσπαθούν να… σπρώξουν τον Λημνιό στο εξωτερικό και σε ομάδες που ξέρουν οτι τους άρεσε και τον έκαναν σκάουτινγκ από την περασμένη σεζόν, όταν δηλαδή έπαιζε ακόμη στο Περιστέρι.

Κάπως έτσι, λοιπόν, άνοιξε ξανά το… κεφάλαιο Ραπίντ Βιέννης. Στην αυστριακή ομάδα ουσιαστικά…πήγαν οι άνθρωποι του νεαρού ποδοσφαιριστή από την στιγμή που άκουσαν από τον ΠΑΟΚ να ψάξουν να του βρουν ομάδα. Και η αλήθεια είναι πως η Ραπίντ γνωρίζει πολύ καλά τον Λημνιό αφού μέχρι και ραντεβού είχαν κάνει μαζί του πριν πάει στον ΠΑΟΚ. Επειδή δε και με τον Ατρόμητο είχαν μιλήσει τότε, στη Βιέννη γνωρίζουν πολύ καλά και την τιμή του…

Για αυτό οι αυστριακοί ένιωσαν έκπληξη τώρα που άκουσαν άλλη, πολύ διαφορετική τιμή, από όσο τον κοστολογούσε ο Ατρόμητος. Γιατί σύμφωνα με την πιάτσα των agents οι Περιστεριώτες την περασμένη άνοιξη συζητούσαν την πώληση του Λημνιού με ένα ποσό που ξεκινούσε από την 800άρα για να πέσουν στις 600/700.000 ευρώ ενώ η Ραπίντ δεν ξεπερνούσε την 450άρα…

Στο δια ταύτα: οι μάνατζερ του Λημνιού, με την έγκριση ασφαλώς του ΠΑΟΚ, πρότειναν τον 19χρονο στη Ραπίντ Βιέννης με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι 2 εκατ. Ευρώ!! Παρότι κόστισε στο “δικέφαλο” 900.000 €, δεν έπαιξε σε κανένα φιλικό προετοιμασίας του και κόπηκε πρώτος, πρώτος από την ευρωπαϊκή λίστα του!

Πηγή: Γάτα

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις