Η Πειθαρχική της ΕΠΟ απάλλαξε Μπατζιάκα

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ απάλλαξε από τις κατηγορίες τον πρόεδρο της ΕΠΣ Θεσσαλίας, Τάσο Μπατζιάκα για τις δηλώσεις που είχε κάνει στις 09/12/2014. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας είχε κατηγορηθεί, κατόπιν καταγγελίας των κ.κ. Πάσχου, Αγγελόπουλου και Ακτσιαλή, για δυσμενείς κρίσεις κατά της ΕΠΟ. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ είχε δηλώσει, ότι μετά τη δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα κ. Κορέα κατά μελών του Δ.Σ. της ΕΠΟ για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, για ηθικούς λόγους θα έπρεπε να έχουν παραιτηθεί.

Επίσης απάλλαξε την ΑΕΚ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη από την δίωξη που τους είχε ασκηθεί, έπειτα από την απάντηση που έδωσε ο δεύτερος στις 14/11 στις καταγγελίες του Β.Μαρινάκη για την επίθεση στον Ζωγράφο.

Αναλυτικά:
«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις.
1.Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγχτέο τον Ευστράτιο Τσίλογλου, εκπρόσωπο του σωματείου ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ, για την αναφερόμενη στο σκεπτικό πειθαρχική παράβαση και του επιβάλλει χρηματική ποινή εξακοσίων (600) ευρώ.
2 Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέα την ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ. Επιβάλλει σ’ αυτήν χρηματική ποινή δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ. Υποχρεώνει την ως άνω εγκαλούμενη να ανακαλέσει την επίμαχη ανακοίνωση κατά τα ειδικότερα στο σκεπτικό της παρούσας διαλαμβανόμενα (ανακοίνωση στις 21/1/2015).
3. Κηρύσσει την εγκαλούμενη ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ πειθαρχικά ελεγκτέα για το αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό παράπτωμα και της επιβάλλει χρηματική ποινή εξακοσίων (600) ευρώ (αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας Αστέρας Τρίπολης-Ηρακλής στις 27/1/2015).
4. Απαλλάσσει από την κατηγορία τον Αναστάσιο Μπατζιάκα, Πρόεδρο της ΕΠΣ Θεσσαλίας.
5. Διατάσσει τον επανορισμό του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των σωματείων ΑΟ ΩΡΕΩΝ και ΑΣ ΝΗΡΗΪΔΕΣ ΦΘΙΑΣ για το Πρωτάθλημα Γ΄ Κατηγορίας Γυναικών εντός δεκαπέντε (15) ημερών από την έκδοση της παρούσας απόφασης.
6. Απαλλάσσει την ΠΑΕ ΑΕΚ και τον Δημήτριο Μελισσανίδη από τις αποδιδόμενες σ’ αυτούς πειθαρχικές παραβάσεις (δηλώσεις στις 14/11/2014)»

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις