Προχωράει η συγχώνευση Καραϊσκάκη- Αμβρακίας

Την προηγούμενη Πέμπτη 27 Ιουλίου, τα Διοικητικά Συμβούλια της ΑΕ Καραϊσκάκης και της Αμβρακίας Κωστακιών συνεδρίασαν από κοινού στα γραφεία της Αμβρακίας και αποφάσισαν τη συμπόρευση από τώρα και στο εξής ως μία ομάδα. Το όνομα της ομάδας που θα αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική αποφασίστηκε να είναι Άρτα F.C. και αυτό της ομάδας που θα αποτελεί φυτώριο νεαρών ποδοσφαιριστών, Νέα Αμβρακία Κωστακιών.

Για το σκοπό αυτό τις επόμενες μέρες οι δύο ομάδες θα προχωρήσουν σε Γενικές Συνελεύσεις με θέμα τη συγχώνευση των δύο σωματείων. Η πόρτα σύμφωνα με τις διοικήσεις είναι ανοιχτή και σε όποιον άλλον ενδιαφέρεται να συμμετάσχει σε αυτή την προσπάθεια. Αφού όλα τα παραπάνω εγκριθούν από την ΕΠΟ, οι δύο ομάδες θα δώσουν προθεσμία εγγραφής νέων μελών, θα ακολουθήσουν αρχαιρεσίες κ.ο.κ. Βέβαια, σύμφωνα με τις πληροφορίες από τα στρατόπεδα των δύο ομάδων, απαγορεύεται για περίεργο λόγο αυτή τη στιγμή η συγχώνευση δύο σωματείων της Γ’ Εθνικής, όμως υπάρχει η πληροφόρηση ότι πολύ σύντομα αυτό η ΕΠΟ θα το αλλάξει. Διαφορετικά οι δύο ομάδες θα συνεχίσουν με τα ήδη υπάρχοντα ονόματα και μόλις εκλείψει η απαγόρευση θα προχωρήσουν στις διαδικασίες που προαναφέραμε.

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος και την Άρτα FC, η προετοιμασία θα ξεκινήσει την Πέμπτη 3 Αυγούστου από το γήπεδο των Αγ. Αναργύρων, που θα είναι και η έδρα της ομάδας. Από την Αμβρακία οι παίκτες που έχουν συμφωνήσει μέχρι στιγμής να στελεχώσουν την Άρτα είναι ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός Βασίλης Παπαρούνης, ο 25χρονος δεξιός μπακ-χαφ Κώστας Τάσσος, ο 20χρονος αριστερός μπακ Ηλίας Μπεζεβέγκης, ο 25χρονος κεντρικός χαφ Δημήτρης Ασπροποταμίτης, ο 23χρονος μεσοεπιθετικός Λάμπρος Μπαλαδήμας και ο 25χρονος εξτρέμ Φώτης Παππάς. Με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της Αμβρακίας, γίνονται ακόμα συζητήσεις.

Επίσης, από τα τμήματα υποδομής της ομάδας και την Ολυμπιάδα Αγ. Παρασκευής όπου αγωνιζόταν πέρυσι, θα “ανέβουν” στην πρώτη ομάδα και θα ακολουθήσουν τουλάχιστον την προετοιμασία, ο 16χρονος τερματοφύλακας Σπύρος Μπούκας, ο 16χρονος μπακ Στέλιος Μήτσιος, ο 16χρονος μεσοεπιθετικός Άκης Μαργώνης (πρώτος σκόρερ της Β’ ΕΠΣ Άρτας) και ο 17χρονος Σταύρος Χάρος.

Τέλος, οι πληροφορίες του artagoal.gr μιλάνε για νέες δυνατές προσθήκες, οι οποίες αν τελεσφορήσουν μαζί με το ήδη διαμορφωμένο ρόστερ, στον όμιλο που πρόκειται να δημιουργηθεί, η Άρτα FC θα είναι το μεγάλο φαβορί για να βγει πρωταθλήτρια του ομίλου και να παλέψει στους ομίλους που θα δημιουργηθούν και φέτος για την άνοδο στη Football League.

artagoal.gr

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις