Πέντε θέσεις «παίζονται» στον Ολυμπιακό

Αλλαγές, σε σχέση με τους έντεκα που ξεκίνησαν κόντρα στον Αγρ. Αστέρα θα υπάρξουν στον Ολυμπιακό στο ντέρμπι με την ΑΕΛ. Από τη στιγμή που δεν θα αγωνιστεί ο άτυχος Ντιέγκο Μαρτίνεθ, στον άξονα θα παίξει ένας εκ των Τριανταφυλλάκου, Κυζιρίδη.
Επίσης, παραμένει…

…άγνωστο αν θα διατηρηθεί στη θέση του αριστερού μπακ ο Νίκος Μπουτζίκος, ο οποίος με τον Αστέρα έκανε το ντεμπούτο το με την ερυθρόλευκη φανέλα.
Ο Χερόν Μπεριάν εξέτισε την ποινή του και είναι πολύ πιθανό να τον δούμε να ξεκινά στο βασικό σχήμα, όπως στην αναμέτρηση με την Καλαμαριά, πριν από δύο αγωνιστικές.
Είναι άγνωστο ποιος θα παίξει πίσω από τον φορ , με τον Θέο, πάντως, να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να αγωνιστεί. Αποτελεί, επίσης «γρίφο» ποιος θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Λευτέρη Γιαλούση στο κέντρο της άμυνας. Θα διατηρήσει, άραγε ο Ελευθερόπουλος το δίδυμο Γιαλούση-Μπάρμπα ή τη θέση του τελευταίου στο βασικό σχήμα θα πάρει ο νεαρός Χρήστος Ιντζίδης.
Σήμερα Παρασκευή οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν στο κεντρικό γήπεδο του ΕΑΚ, με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να κάνει τις τελικές δοκιμές, πριν πάρει τις οριστικές αποφάσεις για την μορφή που θα έχει η ενδεκάδα. Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 21/2 και στη συνέχεια η τεχνική ηγεσία θα ανακοινώσει την αποστολή, η οποία θα καταλύσει σε ξενοδοχείο του Βόλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις