Νίκη 3-0 σετ για τον Γ.Σ. Βόλου επί της Ιωλκού

Την 3η νίκη με το ίδιο σκορ 3-0 σετ πέτυχε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Γ.Σ. Βόλου με αντίπαλο τον δεύτερο της κατάταξης, μέχρι πριν το μεταξύ τους αγώνα, Ιωλκό Βόλου, που τον έφερε στη 2η προνομιούχο θέση για τα μπαράζ ανόδου στη Β Εθνική. Είχαν προηγηθεί οι νίκες με Ολυμπιακό Βόλου και Α.Ο. Σκοπέλου με 3-0 σετ και…

… μία ήττα με 3-2 σετ στον Ερμή Αγιάς. Στον άλλο αγώνα του ομίλου Ο Ερμής Αγιάς νίκησε με 3-1 σετ εκτός έδρας τον Ολυμπιακό Βόλου.
Βαθμολογία
1. Ερμής Αγιάς 17
2. Γ.Σ. Βόλου 10
3. Ιωλκός 9
4. Α.Ο. Σκοπέλου 7
5. Ολυμπιακός Β. 5
*Σημ. ο Ερμής έχει δύο αγώνες περισσότερους
Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ (Γιόλας Απ.-Ζήκος Ι.) Τσαπραϊλη, Τριπύλα, Ράμπου, Πατσή, Παιχνιδοπούλου, Μπαντέλη, Πατσιαλά, Κουριαννίδου, Ραμιώτη (L) και οι κορασίδες Σίμου, Τσελεπή (L), Ζήκου.

Νίκη για τις κορασίδες
Την τρίτη νίκη στο πρωτάθλημα βόλεϊ κορασίδων σημείωσε ο Γ.Σ. Βόλου, επικρατώντας για την 6η αγωνιστική της Νίκης Βόλου με 3-1 σετ. Με την επιτυχία τους αυτή τα κορίτσια του ΓΣΒ ανέβηκαν στην 4η θέση του 3ου ομίλου σε σύνολο επτά ομάδων.
Τα σετ: 19-25, 25-20, 25-20, 27-25
Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ (Γιόλας Απ.-Ζήκος Ι.) Τσελεπή, Σϊμου, Μακρή, Κωστοπούλου, Γιόλα, Κωστή, Μήτα, Τζαμτζή, Βουζαξάκη, Γεωργουλοπούλου, Οικονόμου, Γιαλίδη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις