Δείπνο στις μικτές ομάδες παρέθεσε η ΕΠΣΘ (photos)

Δείπνο στις μικτές ομάδες Νέων και Παίδων παρέθεσε το βράδυ της Πέμπτης (19/2) η διοίκηση της ΕΠΣΘ, με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδων και στον 4ο όμιλο όπου έλαβαν μέρος.
Η εκδήλωση…

…πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Πορταριά» και το «παρών» έδωσαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές των Μικτών ομάδων, οι προπονητές Γιώργος Γάτος (Νέων) και Βαγγέλης Τσουκάλης (Παίδων). Από πλευράς ΕΠΣΘ παραβρέθηκαν ο πρόεδρος κ. Τάσος Μπατζιάκας, ο αντιπρόεδρος κ. Κώστας Θεοδώρου, ο Β’ αντιπρόεδρος κ. Απόστολος Τζοβάρας, ο γενικός γραμματέας κ. Βασίλης Κανάβας, ο πρόεδρος Τοπικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΘ κ. Λευτέρης Τασσιόπουλος, ο ταμίας της Ένωσης κ. Δημήτρης Καραβάς, ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας κ. Γιώργος Κουτσουνίδης και ο αναπληρωτής πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής Διαιτησίας κ. Σπύρος Κανούλης.
Ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ κ. Τάσος Μπατζιάκας, μιλώντας στους ποδοσφαιριστές των Μικτών ομάδων τους συνεχάρη για την προσπάθεια που κατέβαλαν στο πρωτάθλημα και την πορεία που είχαν, ενώ στάθηκε στην εξαιρετική παρουσία της μικτής Νέων, η οποία τερμάτισε πρώτη στον όμιλό της. Εξήρε την αγωνιστικότητα και το πάθος που επέδειξαν οι ομάδες, με τα νεαρά αυτά παιδιά να αποτελούν την αφρόκρεμα του ποδοσφαίρου της Μαγνησίας στις συγκεκριμένες ηλικίες. Τους ευχήθηκε καλή πρόοδο στα μαθήματά τους, καθώς προέχει να είναι καλοί μαθητές και στη συνέχεια καλοί ποδοσφαιριστές, καθώς και περαιτέρω επιτυχίες σε προσωπικό και αθλητικό επίπεδο.
Τέλος, ο κ. Μπατζιάκας ευχαρίστησε και τον κ. Κώστα Θεοδώρου για τη φιλοξενία, καθώς το ξενοδοχείο «Πορταριά» προσέφερε το χθεσινό δείπνο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις