Ερασιτέχνης: Όλοι δίπλα στην ομάδα μας, κανείς παιχνίδια εις βάρος της

Ανακοίνωση με την οποία καλεί τους Βολιώτες φιλάθλους του Ολυμπιακού μα και του μπάσκετ να ενισχύσουν τη βολιώτικη ομάδα στον αυριανό αγώνα με τον Παναθλητικό για την Α1 μπάσκετ γυναικών, εξέδωσε η Διοικούσα Επιτροπή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου. Σ’ αυτή αναφέρεται και στην απαράδεκτη θέση της ΕΟΚ που στο ΑΣΕΑΔ εκπροσώπησε τον ΠΑΟΚ. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: Ολοκληρώνεται η προσπάθεια της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου στην Α1 Εθνική κατηγορία γυναικών με…

τον αγώνα της 18ης και τελευταίας αγωνιστικής με τον ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟ Θεσσαλονίκης , το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015 στις 16.00 στο ΕΑΚ Βόλου.

Ο αγώνας αυτός είναι ιδιαίτερα κρίσιμος διότι από το αποτέλεσμα του θα κριθεί η κατάταξη της ομάδας μας ενόψει των αγώνων για την παραμονή στην κατηγορία και καλούμε τον φίλαθλο κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου άλλα και του μπάσκετ που έχει γευτεί χαρές στο παρελθόναπό αυτή την ομάδα, να συμπαρασταθεί στις αθλήτριες και στον προπονητή μας, υπενθυμίζοντας ότι στον αγώνα του πρώτου γύρου στη Θεσσαλονίκη είχαμε βγει νικητές .

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου και η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος, στάθηκαν από τη πρώτη στιγμή δίπλα στην προσπάθεια των κοριτσιών και του προπονητή μας γνωρίζοντας τη δυσκολία του πρωταθλήματος, την ανταγωνιστικότητα του αλλά και τις δυνατότητες της δικής μας ομάδας. Δυστυχώς, δεν μπορούσαμε να προβλέψουμε τους αστάθμητους παράγοντες που συντελούν για τη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων αλλά και όταν ασκήσαμε τα νόμιμα δικαιώματα μας , που απορρέουν από τους κανονισμούς της ΕΟΚ , βρεθήκαμε ακόμη μια φορά αντιμέτωποι με τα συμφέροντα . Με την ενέργεια μας όμως να προσφύγουμε στο ΑΣΕΑΔ , ΞΕΜΠΡΟΣΤΑΣΑΜΕ την ΕΟΚ αφού “πέφτοντας οι μάσκες” κινήθηκε από κοινού με τον ΠΑΟΚ εναντίον του Ολυμπιακού Βόλου ενώ η ομάδα του ΠΑΟΚ δεν μπήκε στον κόπο να καταθέσει ούτε καν το παράβολο .

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ όμως είναι τεράστιο μέγεθος στο Ελληνικό Γυναικείο Μπάσκετ και όλοι όσοι και όσο τον υπηρετούμε δεν θα επιτρέψουμε να παίζονται παιχνίδια πίσω από τη πλάτη του.

Όλοι μαζί να ξανακάνουμε την γυναίκεια ομάδα μπάσκετ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ πρωταγωνίστρια στην Ελλάδα .

Τώρα είναι αναγκαία η παρουσία όλων μας .

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις