Β. Τζέκας: Θέλουμε να μεταφέρουμε τη χαρά στον κόσμο μας

Ο Βασίλης Τζέκας έχει αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής σε πολλές ομάδες της Μαγνησίας και αποτελεί τον ρέκορντμαν συμμετοχών σε τελικούς της ΕΠΣΘ. Ο Ολυμπιακός Βόλου, ο Εθνικός Ολυμπιακός Βόλου, η Νίκη Βόλου, ο Εθνικός, ο Τοξότης, ο Ρήγας Φεραίος, ο Ηρακλής Βόλου, ο Θησέας Αγριάς και ο Σαρακηνός είναι οι ομάδες των οποίων υπερασπίστηκε τα γκολπόστ. Ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν πρόεδρος της ομάδας του Σαρακηνού, Βασίλης Τζέκας, μίλησε στο Goalpost.gr για…

…τον πιο έντονο τελικό που έχει λάβει μέρος ως παίκτης, για τον ερχόμενο τελικό με αντίπαλο την ΑΕ Διμηνίου, για την προσπάθεια της ΕΠΣΘ και των ΜΜΕ, για το οικονομικό κόστος μιας ομάδας που κάνει πρωταθλητισμό, για την κλήρωση της ομάδας μέχρι τον τελικό, αλλά και το προσωπικό στοίχημα της διοίκησης του Σαρακηνού.

Γράφει ο Δημήτρης Μπιτολάς

Για τον πιο έντονο τελικό που συμμετείχε ως παίκτης, αλλά και για τον ερχόμενο τελικό με αντίπαλο την ΑΕ Διμηνίου είπε: «Σαν παίκτης συμμετείχα σε 10 τελικούς. Αυτόν που θυμάμαι περισσότερο είναι ο τελικός που έπαιξα ως παίκτης του Θησέα, απέναντι στον Αστέρα Ριζομύλου, ο οποίος κρίθηκε στα πέναλτι (κέρδισε ο Θησέας). Στο τελευταίο πέναλτι, το οποίο απέκρουσα, αντίπαλός μου ήταν ο καλύτερος μου φίλος και νυν προπονητής του Σαρακηνού, ο Θανάσης Ψαρόμπας. Σαν παράγοντας, είναι η πρώτη μου συμμετοχή σε τελικό και ομολογώ πως έχω πολύ περισσότερο άγχος σε σχέση με παλαιότερα που συμμετείχα ως παίκτης».

Για την προσπάθεια της ΕΠΣΘ και την προβολή του τελικού από τα ΜΜΕ τόνισε: «Η προσπάθεια όλη ξεκίνησε από την ΕΠΣΘ. Η προβολή του τελικού από τα ΜΜΕ πιστεύω πως μόνο ως θετική μπορεί να τη χαρακτηρίσει κανείς και λόγω αυτής, η προσέλευση του κόσμου θα είναι μεγάλη».

Για το οικονομικό κόστος του πρωταθλητισμού ανέφερε: «Το οικονομικό κόστος για μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό είναι αρκετά μεγάλο. Η ομάδα μας στηρίζεται στους ανθρώπους που στελεχώνουν το Δ.Σ.».

Για τα παιχνίδια που έδωσε ο Σαρακηνός μέχρι τον τελικό με βάση την κλήρωση δήλωσε: «Θεωρώ ότι η κλήρωση ήταν πιο βατή για την ομάδα μας σε σχέση με τον αντίπαλό μας (ΑΕ Διμηνίου). Όμως, δώσαμε κάποια δυνατά παιχνίδια, όπως αυτό με τη Σούρπη στην πρεμιέρα του Κυπέλλου, αλλά και αυτό με τον Πρωτεσίλαο στον ημιτελικό της διοργάνωσης».

Για το προσωπικό στοίχημα της διοίκησης ενόψει τελικού επεσήμανε: «Το προσωπικό μας στοίχημα ως διοίκηση είναι ανεξαρτήτως αποτελέσματος, να μεταφέρουμε τη μεγάλη χαρά που νιώθουμε στους ποδοσφαιριστές μας, αλλά και στον κόσμο μας, ο οποίος μας στήριζε από την αρχή της διοργάνωσης. Παρόλα αυτά, δεν μπορώ να σας κρύψω το γεγονός, ότι σε περίπτωση που κερδίσουμε, θα το γιορτάσουμε».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις