Πρεμιέρα στα φιλικά με νίκη, για τον Πύρασο

Νικηφόρο ήταν το πρώτο φιλικό του Πυράσου, ο οποίος υποδέχτηκε στην έδρα του τον Παγασητικό επί του οποίου επικράτησε με σκορ 2-0, στο πρώτο φιλικό της χρονιάς. Πολύ ευχαριστημένοι οι γηπεδούχοι από την απόδοση της ομάδας τους, η οποία επικράτησε…

με δύο γκολ που σημειώθηκαν από τον Ζαχαράκη στο 9′ με πέναλτι κι από τον Τσάμη στο 80΄, ενώ υπήρχαν και άλλες ευκαιρίες από τις οποίες θα μπορούσαν να έχουν σημειωθεί περισσότερα τέρματα.
Από την άλλη πλευρά για τον Παγασητικό ήταν ένα παιχνίδι αποκλειστικά και μόνο για να φύγουν οι παίκτες από την ρουτίνα των καθημερινών προπονήσεων κι αξίζει να σημειωθεί ότι για την ομάδα του Χρήστου Καψιώτη, ως σήμερα δεν έχει δουλέψει τακτική παρά μόνο την αερόβια ικανότητα των ποδοσφαιριστών του κι ως εκ τούτου ήταν δύσκολο να βγουν πράγματα στον αγωνιστικό χώρο.
Παρόλα αυτά ο νεαρός τεχνικός της ομάδας των Αλυκών, είδε κάποια στοιχεία στην ομάδα του, από τα οποία κρίνει πως στον κατάλληλο χρόνο, η ομάδα θα έχει τη στόφα να παίξει το ποδόσφαιρο που εκείνος έχει στο μυαλό του.
Για τον Πύρασο ξεκίνησαν οι Μπράνος, Γ. Τσάμης, Τσάκαλος, Μαγιόγλου, Μπασδάνης, Τσορμπαντζής, Δ. Τσάμης, Φούκης, Δαμάσκος, Ζαχαράκης και Στεργίου. Σε ολόκληρο το β’ ημίχρονο έπαιξαν οι Τσιλίγκος, Γιοβάνης, για 40 λεπτά οι Σταντσούρης, Σιώμος, μισή ώρα ο Κατής, είκοσι λεπτά οι Γάτος, Σκαρλάτος και στο τελευταίο διάστημα του ματς οι Μελετιάδης, Γκόλιας, Κοσμάς, Κωστούλας, Μπόγκαμος.
Για τον Παγασητικό ξεκίνησαν οι Κλεάνθης, Καράνταγλής, Στάμος, Χαλκίδης, Γκατζούνας, Τσούτσας, Μπραχόλη, Μπαρδής, Σίμος, Μαρούφ και Ρουσσάς, ενώ αγωνίστηκαν επίσης οι Βουρδάκης, Δ. και Π. Χριστογιαννούλας, Κυρίτσης, Ξηρομερίτης, Γιαννακόπουλος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις