Έτοιμος για το ντέρμπι με την ΑΕΛ ο Ολυμπιακός Β.

Ολοκληρώνεται σήμερα (21/2) η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου για το παιχνίδι της Κυριακής (22/2, 18.00) με την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ. Οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν στις 11.30 το πρωί στο κεντρικό γήπεδο του ΕΑΚ και στη συνέχεια ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος θα ανακοινώσει τα ονόματα των παικτών που…

…θα συμπεριληφθούν στην αποστολή, η οποία θα καταλύσει στο ξενοδοχείο «Πορταριά». Η αναχώρηση για τη Λάρισα θα γίνει το μεσημέρι (15.00) της Κυριακής.
Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος που ήταν άρρωστος, ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και τέθηκε στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού και του Βορείου ομίλου με εννέα γκολ αναμένεται να ηγηθεί και αύριο της επίθεσης του Ολυμπιακού.
Αν εξαιρέσουμε έναν κορμό παικτών που φαίνεται να έχουν προβάδισμα, όσον αφορά τον καταρτισμό της ενδεκάδας (Ρίζος, Ζέρης, Γιαλούσης, Ρόκας, Μπιτάνγκ, Διαμαντόπουλος), οι υπόλοιπες θέσεις «παίζονται» πέντε θέσεις, με την τεχνική ηγεσία να παίρνει τις οριστικές της αποφάσεις, μετά και το τέλος της σημερινής προπόνησης.
Σήμερα στο ΕΑΚ αναμένεται να βρεθούν αρκετοί οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας, με σκοπό να εμψυχώσουν την ομάδα, εν όψει του ντέρμπι με την ΑΕΛ, ζητώντας από τους παίκτες τη νίκη στο Αλκαζάρ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις