Με προβλήματα, αλλά και πάθος ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθλητικό

Ολοκληρώνεται σήμερα Σάββατο 21/2 η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας των γυναικών, με τον Ολυμπιακό Βόλου να υποδέχεται στις 16.00 στο κλειστό του ΕΑΚ τον Παναθλητικό. Το βολιώτικο συγκρότημα θέλει πάση θυσία τη νίκη για να αποφύγει την τελευταία θέση.
Οι σημερινοί…

…«μονομάχοι» ισοβαθμούν έχοντας τρεις νίκες στο ενεργητικό τους. Μάλιστα οι «ερυθρόλευκες» είχαν επικρατήσει μέσα στη Θεσσαλονίκη με 73-67.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού Μιχάλης Καπουρνιώτης καλείται να αντιμετωπίσει τρία σοβαρά προβλήματα. Το πρώτο αφορά τη Λία Σαρακατσάνη, που προσβλήθηκε από ίωση και λογικά δεν προλαβαίνει τον σημερινό αγώνα. Το δεύτερο έχει να κάνει με την Άννα Ταντουρόφσκα, που έχει ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα και το τρίτο με τη Νίκη Ζέρβα, η οποία είναι καταπονημένη μετά την ίωση που την ταλαιπώρησε. Οι δύο τελευταίες έχασαν αρκετές προπονήσεις, αλλά σήμερα θα επιστρατευτούν εξαιτίας της κρισιμότητας του αγώνα.
Ο Μιχάλης Καπουρνιώτης υπολογίζει στις: Εύη Κυριατζίδου, Μίνα Μπακρατσά, Λαμπρινή Αγαγιώτη, Ραφαέλα Σουλτάνη, Νίκη Ζέρβα, Ελένη Ζήτη, Βιβή Ζαμπάκα, Ευτυχία Δεληγιάννη, τις νεαρές Μαρία Κοσμά, Στεφανία Θωμά, Αναστασία Αρτεμισίου, Μαρία Πόπιντσιουκ, Άννα-Μαρία Κοπάνου και Ζωή Χατζηγιάννη και ίσως στην Άννα Ταντουρόφσκα.

Οι σημερινοί αγώνες
Ρύσιο-Πρωτέας
Αθηναϊκός-Ελληνικό
Ιπποκράτης-ΠΑΟΚ
Ολυμπιακός Β.-Παναθλητικός
Παναθηναϊκός-Τερψιθέα
* Όλοι οι αγώνες αρχίζουν στις 16.00.

Η βαθμολογία
(17η αγωνιστική)
1. Ελληνικό 33
2. Παναθηναϊκός 32
3. Πρωτέας 31
4. Ρύσιο 25
5. ΠΑΟΚ 25
6. Τερψιθέα 24
7. Ιπποκράτης 23
8. Αθηναϊκός 22
9. Ολυμπιακός Β. 20
10. Παναθλητικός 20

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις