“Κόλλησε” στο μηδέν με Ελασσόνα

Μετά τα έξι γκολ στο πρώτο φιλικό με αντίπαλο τον Σαρακηνό, η Νίκη Βόλου δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Π.Ο. Ελασσόνας στη δεύτερη φιλική της αναμέτρηση, μένοντας στο 0-0. Η ομάδα της Ελασσόνας παρά τη μία κατηγορία που την χωρίζει από τον βολιώτικο σύλλογο, στάθηκε ανταγωνιστικά και κατάφερε να κρατήσει το μηδέν παρά τη σχετική πίεση των κυανολεύκων. Οι γηπεδούχοι αγωνίζονται στην Α’ τοπική κατηγορία της ΕΠΣ Λάρισας και φέτος έκαναν ριζική ανανέωση επενδύοντας σε νεαρούς ποδοσφαιριστές της περιοχής.

«Ντεμπούτο» για Σιάτρα και Κουτσούκη

Το τεχνικό δίδυμο της Νίκης Βόλου επέλεξε και πάλι να χρησιμοποιήσει δύο διαφορετικές εντεκάδες, μία σε κάθε ημίχρονο. Να σημειώσουμε πως στο πρώτο ημίχρονο αγωνίστηκε με τα κυανόλευκα ο Δημήτρης Σιάτρας που δοκιμάζεται και κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει μέλος του ρόστερ της βολιώτικης ομάδας. Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός έχει 86 συμμετοχές στη Γ’ Εθνική και 13 στη Β’ Εθνική με τον Τύρναβο, από τον οποίο ξεκίνησε και την επαγγελματική του καριέρα.

Στο πρώτο μέρος τη θέση στην εστία της ομάδας πήρε ο Θεολόγης, στο δεξί άκρο της άμυνας τοποθετήθηκε ο Λάιος, στο αριστερό ο Δημολιός, Σιάτρας και Μωυσίδης κεντρικό αμυντικό δίδυμο, Βέργος και Τσιανάκας στον άξονα σε ρόλο ανασταλτικών μέσων, ο Κουτσούκης στη δεξιά πτέρυγα της επίθεσης και ο Γιάκοβλεφ στην αριστερή, ο Μπάιριτς σε ρόλο οργανωτή και ο Σούσκιν στην κορυφή της επίθεσης.

Δύο δοκάρια για την Ελασσόνα

Η Νίκη αιφνιδιάστηκε από την πίεση ψηλά που άσκησαν οι γηπεδούχοι και δεν μπόρεσε να βρει εύκολα διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία. Στις ευκαιρίες που δημιούργησε ο αντίπαλος τερματοφύλακας δήλωσε παρών αποσοβώντας την παραβίαση της εστίας του. Ο Γούπος είπε «όχι» στο πλασέ του Μπάιριτς στο 12′, στο δυνατό σουτ του Γιάκοβλεφ πέντε λεπτά αργότερα και σε σουτ του Κροάτη στο 24′. Οι γηπεδούχοι είχαν δύο δοκάρια, το ένα σε σουτ του Μπόντε στο 7′ και στη σέντρα σουτ του Κυρίτση στο 23′.

Δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες της

Στο δεύτερο μέρος είχαμε αλλαγή «φρουράς» για τη Νίκη καθώς άλλαξε όλη η εντεκάδα. Στα γκολπόστ τοποθετήθηκε ο Τζήμας, την αμυντική γραμμή από δεξιά προς τα αριστερά αποτέλεσαν οι Γενιτσαρίδης, Βασίλιεφ, Σφονδυλιάς και Ζιώγας, ανασταλτικοί μέσοι οι Ντόλγκι και Μέτσε, στην δεξιά πτέρυγα της επίθεσης ο Βουρδάκης και στην αριστερή ο Ματθαίου, επιτελικός χαφ ο Ιορδανίδης και σέντερ φορ ο Γαρυφαλλόπουλος.

Ο Τόλης Γαρυφαλλόπουλος ήταν ο κύριος εκφραστής των επιθετικών ενεργειών των φιλοξενούμενων χωρίς όμως να βρουν στόχο, τόσο με κεφαλιά στο 54′ όσο και το ψηλοκρεμαστό σουτ που επιχείρησε τρία λεπτά αργότερα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Π.Ο. Ελασσόνας: Γούπος, Παπαχρήστος, Καραμάνος, Μπούσκας, Κυρίτσης Γ., Κυρίτσης Θ, Παναγιώτου, Ματούλας, Μπούνα, Μπόντε, Μπαρλαγιάννης Ν.

Στο Β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι Νταμπώσης, Γελαλής, Γεωργούλας, Μπαρλαγιάννης Γ., Δριστέλλας).

Νίκη Βόλου (Α’ Ημίχρονο): Θεολόγης, Λάιος, Δημολιός, Σιάτρας, Μωυσίδης, Βέργος, Τσιανάκας, Κουτσούκης (24′ Σιώμος) Γιάκοβλεφ, Μπάιριτς, Σούσκιν.

Στο Β’ Ημίχρονο: Τζήμας, Γενιτσαρίδης, Ζιώγας, Βασίλιεφ, Σφονδυλιάς, Ντόλγκι, Μέτσε, Βουρδάκης, Ματθαίου, Ιορδανίδης, Γαρυφαλλόπουλος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις