Κάλεσμα συμμετοχής στη τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα με την ΑΕΛ

Κάλεσμα για δυναμική παρουσία του κόσμου στην προπόνηση του Σαββάτου στις 11:30 το πρωί απευθύνουν οι “Austrian Boys” ενώ παράλληλα καλούν τους φίλους του Ολυμπιακού Βόλου να ξεπροβοδίσουν την ομάδα από την πόλη στη συμβολή των δρόμων Ιωλκού και Περιφερειακού, αύριο Κυριακή στις 15:00. Η σχετική ανακοίνωση:

“Ο Ολυμπιακός Βόλου προετοιμάζεται για μια ακόμα μάχη με τους γείτονες. Χωρίς πολλά λόγια και χωρίς να χρειάζεται να απαντήσουμε στις γελοίες προκλήσεις και ψευτομαγκιές του αφεντικού τους, θα πρέπει να δηλώσουμε έμπρακτα τη στήριξη μας στους παίκτες μας προκειμένου να κάνουν για ακόμα μια φορά φέτος, αυτό που κάνανε καλά τις προηγούμενες φορές. Να δώσουν δηλαδή απαντήσεις μέσα στο γήπεδο!
 
Καλούμε λοιπόν τους οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου να παρευρεθούν μαζικά στη προπόνηση της ομάδας το πρωί του Σαββάτου στις 11.30 στο ΕΑΚ καθώς και την Κυριακή στις 3 το μεσημέρι στην συμβολή του περιφερειακού με την Ιωλκού κατά την αναχώρηση της ομάδας από το ΕΑΚ και να να τους εμψυχώσουμε ενόψει του κρίσιμου αυτού αγώνα.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις