Φιλικό με Νίκη θα δώσει στις 23/8 ο Ολυμπιακός Βόλου

Φιλικό παιχνίδι θα δώσουν την προσεχή Τετάρτη 23 Αυγούστου Νίκη και Ολυμπιακός Βόλου στο Πανθεσσαλικό στάδιο, όπως ανακοινώθηκε από τη διοικούσα επιτροπή του Ολυμπιακού Βόλου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017, στις 18:30, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται σε ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι, την Νίκη Βόλου.
Το εν λόγω φιλικό παιχνίδι είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για την ομάδα μας, να προετοιμαστεί ενόψει του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, κόντρα σε έναν αντίπαλο, που θα αγωνίζεται στο ίδιο πρωτάθλημα , αλλά είναι και ευκαιρία για τους φίλους του Ολυμπιακού Βόλου να δουν το «χτίσιμο» και την πρόοδο του ρόστερ μας.
Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλεί όλους τους φιλάθλους μας , να βρεθούν στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού και να ενισχύσουν με την παρουσία και το χειροκρότημά τους την ομάδα μας.
Η είσοδος έχει οριστεί στα 10ευρώ, ενώ 5 ευρώ θα καταβάλλουν οι γυναίκες και τα παιδιά (από 12 ετών και άνω). Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα)».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις