Νάκας και Πολιανίδης στην Αναγέννηση Καρδίτσας

Διπλή μεταγραφική ενίσχυση για την Αναγέννηση, η οποία συμφώνησε με τους Στέλιο Νάκα και Βασίλη Πολιανίδη! Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές πληρούν τις προϋποθέσεις του ηλικιακού περιορισμού της ΠΑΕ λόγω μη αδειοδότησης και διαθέτουν εμπειρία από τη Football League, παρά τη νεαρή τους ηλικία.

Ο Βολιώτης Στέλιος Νάκας είναι 23 ετών και αγωνίζεται ως επιθετικός. Η περυσινή σεζόν τον βρήκε εκτός συνόρων και ειδικότερα στην Ιταλική Ροκέλα στη Δ’ Εθνική (7 συμμετοχές) αρχικά και έπειτα στη Γερμανική Μέρσεμπουργκ 99 (14 συμμετοχές/3 γκολ). Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ξεκίνησε από τον Μαγνησιακό, έπαιξε στην Ξάνθη μετρώντας 10 συμμετοχές και 1 γκολ στη Superleague.
Το καλοκαίρι του 2014 μετακόμισε στον Ηρακλή Ψαχνών και τον Νότιο Όμιλο της Football League όπου πήρε συμμετοχές και τον Ιανουάριο του 2015 πήρε μεταγραφή για τον Άρη Θεσσαλονίκης που αγωνιζόταν στη Γ’ Εθνική. Η σεζόν 2015-16 αρχικά τον βρήκε στη Νίκη Βόλου και τη Γ’ Εθνική ενώ στο β’ μισό φόρεσε τη φανέλα του ΑΟ Χανίων στη Football League. Ο Νάκας μετρά 17 συμμετοχές και 1 γκολ στη Football League και άλλες έξι εμφανίσεις στο κύπελλο Ελλάδος.
Ο Πολιανίδης είναι 23 ετών και αγωνίζεται ως δεξιός πλάγιος οπισθοφύλακας. Ξεκίνησε από τους Νέους του Άρη και τη σεζόν 2013-14 αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, ενώ την επόμενη χρονιά φόρεσε τα χρώματα του Εθνικού Νέου Αγιονερίου στη Γ’ Εθνική. Η σεζόν 2015-16 τον βρήκε να επιστρέφει στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και πέρυσι φόρεσε τα χρώματα του Παναργειακού στη Γ’ Εθνική όπου μέτρησε 9 συμμετοχές.
Πηγή: KarditsaSportiva

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις