Ανησυχητικά καλός ο Σαρακηνός, που κέρασε “εξάρα” τον Ηρακλή Β.

Πιο έτοιμος ο Σαρακηνός και με πολύ ποιοτικότερο ρόστερ, δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να επικρατήσει του φιλοξενούμενου του Ηρακλή Β., τον οποίο και φιλοδώρησε με έξι τέρματα στο χθεσινό παιχνίδι προετοιμασίας.
Οι παίκτες του Γιάννη Φασουράκη έπιασαν εξαιρετική απόδοση και με τέσσερα τέρματα στο πρώτο ημίχρονο, όπου προηγήθηκαν 4-0 και με άλλα δύο στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης, πήραν…

μία ευρεία νίκη με εξαιρετική απόδοση, δείχνοντας ξεκάθαρα πως θα αποτελέσουν ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Μάλιστα η απόδοση των “κοκκινόμαυρων” ήταν τόσο καλή που ανάγκασε τον προπονητή τους να δηλώσει “ανησυχητικά” ευχαριστημένος, καθώς θεωρεί πως είναι πολύ νωρίς για να φτάσουν σε τέτοια απόδοση, εκτιμώντας τελικά ότι ίσως ήταν μία μέρα που αγωνίστηκα βγήκαν όλα, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο.
Για την Ιστορία να αναφέρουμε ότι δεν μπορεί να τους γηπεδούχους σημείωσαν οι Σαμαράς (2), Κοντοβάς (2), Τσιουρής και Μαστακούλης.
ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Γράντας, Ντούρο, Τσαρδακάς, Γιαμαλής, Σουάρες (10′ λ.τ. Ρέλλος), Θάνος Κοντοβάς, Μαστακούλης, Σιδηρόπουλος, Σαμαράς, Τσιουρής
Στο β’ μέρος Δουλάς, Κουσκουρίδας και Κοντογιάννης στη θέση του Γράντα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις