Μόνο οφέλη για Ερμή, το φιλικό με την Κ15 του Ολυμπιακού Π.

Μία αναμέτρηση από την οποία είχαν να κερδίσουν μόνο οφέλη, ήταν αυτή που διεξήχθη στα Χανιά μεταξύ της ομάδας Κ15 του Ολυμπιακού Πειραιώς και της νεοσύστατης ομάδας του Ερμή.
Αυτό ήταν το πρώτο φιλικό για την ομάδα του Βόλου, η οποία στάθηκε πάρα πολύ καλά, παρόλο που βρίσκεται στην αρχή της προετοιμασίας της…

Ενδεικτικό το γεγονός ότι μέχρι το 70ο λεπτό η αναμέτρηση ήταν στο 1-1, καθώς οι βολιώτες προηγήθηκαν με γκολ του Κανούτα στο 35′, για να ισοφαρίσουν οι “ερυθρόλευκοι” λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου.
Στο τελευταίο εικοσάλεπτο, το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε υπέρ του Ολυμπιακού, ο οποίος τελικά επικράτησε με 5-1.
Είναι σαφές ότι στα φιλικά προετοιμασίας δεν μετρά το αποτέλεσμα, παρά μόνο οι παραστάσεις που λαμβάνουν οι ποδοσφαιριστές, ειδικά όταν είναι νεαροί και σε μία νεοσύστατη ομάδα, ενώ σημαντικά είναι και τα συμπεράσματα που καλούνται σε κάθε περίπτωση να εξάγουν οι προπονητές.
Έτσι και στην προκειμένη περίπτωση, της ομάδας του Ερμή , ο προπονητής Δημήτρης Μπράτσος, έβγαλε τα δικά του συμπεράσματα από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση κι ερωτώμενος σχετικά από το “goalpost.gr” έκανε την ακόλουθη δήλωση:
“Είμαι πολύ περήφανος για τα παιδιά και για την προσπάθεια τους. Γενικότερα στόχος της ομάδας μας είναι να πρωάγουμε το ευ αγωνίζεσθαι, αλλά και να βοηθήσουμε τα παιδιά που θέλουν να κάνουν ένα βήμα παραπάνω. Το μότο μας είναι υπομονή, επιμονή, ταπεινότητα και δουλειά, δουλειά, δουλειά…”
Για την ομάδα του Ερμή αγωνίστηκαν:
Ημίχρονο Α’
Αλπάκης, Τσουκαλάς, Καμμένος, Χριστοφής, Μαλαμούλης, Παπούλιας, Ακριβόπουλος, Κανούτας, Πουλιάνας Γεώργιος, Πινιάρης, Σταμπούλογλου
Ημίχρονο Β’
Πουλιάνας Δημήτρης, Αφεντίτσας, Καπίτσας, Ντάκης, Στύλας, Κιουρέτης, Μασούρας, Μπουμπούκης, Μαγαλιός, Παπαδόπουλος, Μπουκώρος
Στα μισά δεύτερο Αδάμος, Καλαμπούκας, Τσόγκας, Νικολάου, Μάγκος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις