Στις 4/9 αρχίζει η χρονιά για την Ακαδημία μπάσκετ του Ολυμπιακού Β.

Η νέα αθλητική χρονιά για την ακαδημία μπάσκετ του Α.Σ. Ολυμπιακού Βόλου 1937 αρχίζει την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017 στις 18.30 στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ στο Βόλο, ενώ ήδη ξεκίνησαν οι εγγραφές νέων αθλητριών και αθλητών σε όλα τα τμήματα του συλλόγου.

Ο ιστορικός σύλλογος της πόλης μας ταυτόχρονα με το παρόν και τις αγωνιστικές του ομάδες, τη γυναικεία ομάδα που θα αγωνιστεί στην Α1 Εθνική κατηγορία, μαζί με τις μεγάλες δυνάμεις του γυναικείου μπάσκετ της χώρας μας και απέναντι στις αθλήτριες που πρόσφατα έφτασαν την Εθνική μας ομάδα στις 4 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, έχοντας στις τάξεις της κορίτσια μέσα από τη παραγωγική διαδικασία και την αντρική ομάδα που θα παίξει στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ, φροντίζει να δημιουργεί και το ελπιδοφόρο μέλλον του.
Η πολύ καλή προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια στην Ακαδημία, με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας Μιχάλη Καπουρνιώτη, σε συνεργασία με τις παλιές δόξες του γυναικείου μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, Ελένη Παπαθανασίου και Γιάννα Ράμμου και της αθλήτριας του Συλλόγου Ραφαέλας Σουλτάνη, θα συνεχιστεί και φέτος με αμείωτους ρυθμούς.
Στόχος της Διοικούσας Επιτροπής και της Διοίκησης του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου και των προπονητών των τμημάτων υποδομής, είναι να δημιουργήσουν τις αθλήτριες και τους αθλητές που σε λίγα χρόνια θα πρωταγωνιστούν με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου στα εθνικά πρωταθλήματα και θα συνεχίζουν να κάνουν ανταγωνιστικό το βολιώτικο μπάσκετ σε πανελλήνιο επίπεδο.
Στην προσπάθεια που συντελείται για την υλοποίηση των στόχων και την εκπλήρωση του σκοπού του συλλόγου, σημαντικό ρόλο παίζουν οι εκδηλώσεις και οι δράσεις στις οποίες συμμετέχουν κάθε χρόνο οι μικροί καλαθοσφαιριστές. Την χρονιά που μας πέρασε δεκάδες μικροί αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου πήραν μέρος σε τρία εσωτερικά τουρνουά, όπως και σε σημαντικές εκδηλώσεις, αθλητικά και εκπαιδευτικά ταξίδια που διοργάνωσε ο σύλλογος.
Επίσης, τα αγωνιστικά τμήματα έδωσαν αρκετά επίσημα, αλλά και φιλικά παιχνίδια, με αντίστοιχα του νομού Μαγνησίας, ενώ για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Ολυμπιακός Βόλου είχε συμμετοχή σε όλα τα ηλικιακά πρωταθλήματα που διοργανώνει η Ε.Σ.Κ.Α.Θ. (εφηβικό, παιδικό, παμπαίδες, μίνι, νεάνιδες και παίδες Β΄) ενώ τόσο στις κορασίδες, όσο και στις νεάνιδες έφτασε στους τελικούς των πρωταθλημάτων Θεσσαλίας (τρίτες στη Βόρεια Ελλάδα), αφού πρώτα κατέκτησαν τα πρωταθλήματα Μαγνησίας.
Όσα παιδιά επιθυμούν να ασχοληθούν με το μπάσκετ και να πάρουν μέρος σε όλες αυτές τις ευχάριστες εκδηλώσεις που προσφέρει η ακαδημία μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, δεν έχουν παρά να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα του εφόρου της Ακαδημίας Ευθύμη Χούτα (6945 419992) και των προπονητών Μιχάλη Καπουρνιώτη (6936578196), Γιάννα Ράμμου (6978189788) , Ελένη Παπαθανασίου (6945411031) και Ραφαέλα Σουλτάνη (6974593861), κάνοντας έτσι τον αθλητισμό και κατ’ επέκταση το μπάσκετ τρόπο ζωής.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις