Αστέρας Τρίπολης: «Άθλιο το τερέν του AEL FC ARENA»

Ανακοίνωση μέσω της επίσημης σελίδας της στο Facebook εξέδωσε ο Αστέρας Τρίπολης, με την οποία χαρακτηρίζει την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του AEL FC Arena και παράλληλα καλεί τη Super League να πάρει μέτρα.

Επιπλέον, η αρκαδική ΠΑΕ ενημέρωσε ότι το φιλικό με την Παναχαϊκή ακυρώθηκε, ζητώντας συγγνώμη από την ομάδα των Πατρινών. «Ελπίζουμε άμεσα να αποκαταστήσουμε αυτή την αναστάτωση που τους προκαλέσαμε», αναφέρει η ενημέρωση των Αρκάδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης για τον αγωνιστικό χώρο του AEL FC Arena:

«Μήνα Αύγουστο, με ιδανικές καιρικές συνθήκες και παρόλα αυτά το βράδυ της Δευτέρας (28/08) γίναμε μάρτυρες μιας εικόνας απαράδεκτου και άκρως επικίνδυνου αγωνιστικού χώρου.
Σε ένα γήπεδο υψηλών προδιαγραφών, όπως είναι το AEL FC ARENA, οι ποδοσφαιριστές τόσο του ΑΣΤΕΡΑ όσο και της ΑΕΛ κλήθηκαν να δώσουν αγώνα επιβίωσης, μέσα σε ένα άθλιο τερέν το οποίο εκτός του ότι δεν ήταν κατάλληλο για να παιχθεί ποδόσφαιρο, ήταν και ιδιαιτέρως επικίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα όλων των παικτών.

Επειδή βρισκόμαστε στην αρχή του νέου πρωταθλήματος, και κυρίως επειδή πρέπει να τηρηθεί η συμφωνία που έγινε μεταξύ των μελών της Λίγκας με ομόφωνη απόφαση για άρτιους αγωνιστικούς χώρους και έλεγχο από ανεξάρτητη Αρχή, καλούμε τη διοργανώτρια SUPER LEAGUE να λάβει όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα προκειμένου να μην επαναληφθεί παρόμοιο φαινόμενο!».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις