Μ. Ζιώγας: Οι χαμένες ευκαιρίες μας δημιούργησαν νευρικότητα

Μετά το τέλος του φιλικού αγώνα ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μιχάλης Ζιώγας, στις δηλώσεις του τόνισε: «Όταν χάνεις τέσσερις-πέντε κλασικές ευκαιρίες, λογικό είναι από ένα σημείο και μετά να επικρατήσει κάποια νευρικότητα, προσπαθώντας μέχρι τέλους να κάνεις το γκολ. Λογικό είναι κάποια παιδιά να φανούν κουρασμένα, λόγω των συνεχόμενων φιλικών παιχνιδιών Τετάρτη-Κυριακή-Τετάρτη.

Όλα τα ματς είναι χρήσιμα, αποκομίζεις οφέλη, βλέπεις τις αδυναμίες και δουλεύουμε για να τις διορθώσουμε. Εκείνο που με απασχολεί είναι το γεγονός ότι χάσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες».
Για το αν θα αποκτηθεί φορ: «Για μένα η ομάδα έχει καλούς παίκτες. Αν μπορεί να έρθει κάποιος παίκτης καλύτερους από αυτούς που έχουμε, είναι ευπρόσδεκτος. Είναι παρά πολύ δύσκολο να βρεις παίκτη κατάλληλο, για να έρθει στην ομάδα και να βοηθήσει».
Για την απόδοση του Σέττου: «Για μένα ο Σέττος είναι ένας πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Θεωρώ πως μπορεί να είναι από τις εκπλήξεις του πρωταθλήματος. Έπαιξε σήμερα και στα 90 λεπτά και από ένα σημείο και μετά φάνηκε κουρασμένος. Ας μην ξεχνάμε ότι απείχε από τη μισή προετοιμασία. Θεωρώ ότι θα μας βοηθήσει πάρα πολύ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις