Ισοπαλία για Νεοχώρι και Μετέωρα σε δυνατό φιλικό (video)

Σε ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο γήπεδο “Μπάμπης Παπαχατζής” του Νεοχωρίου, ο τοπικός Διγενής και τα Μετέωρα αναδείχτηκαν ισόπαλοι με σκορ 0-0.

‘Ενα αποτέλεσμα που αδικεί σίγουρα την εικόνα των δύο ομάδων, καθώς αμφότερες είχαν ευκαιρίες να πετύχουν ένα τουλάχιστον τέρμα.

Ο γηπεδούχος Διγενής έδειξε κατά διαστήματα κάποια καλά στοιχεία στο παιχνίδι του, ωστόσο, παράλληλα φάνηκε ότι η ομάδα θέλει ακόμη δουλειά, αλλά και το χρόνο της, προκειμένου να παρουσιαστεί έτοιμη για το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όπου και θα συμμετάσχει φέτος.

Επίσης, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η προσθήκη 2-3 ακόμη ποιοτικών παικτών, προκειμένου να γεμίσει το ρόστερ.

Από την άλλη τα Μετέωρα είχαν εξαιρετική εικόνα στον αγωνιστικό χώρο, δείγμα του ότι μία δυνατή ομάδα έχει χτιστεί, αλλά και ότι η δουλειά του Θοδωρή Καραγιάννη είναι πάρα πολύ καλή.

Οι Καλαμπακιώτες κοίταξαν στα μάτια το Διγενή και είχαν και δοκάρι . Από τη σημερινή τους εικόνα δικαιολογούν όσους τους έχουν χρίσει από νωρίς ως το φαβορί για άνοδο στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής.

Oι φάσεις του ματς
Στο 5′ ο Σκόνδρας από καλή θέση πλάσαρε, αλλά ο Βλαχάβας απόκρουσε, ενώ νέου σουτ του ίδιου παίκτη στο 7′ πέρασε άουτ.

Τα Μετέωρα απείλησαν με σέντρα-σουτ του Γεωργάκη που πέρασε μόλις άουτ στο 16′.

Στο δεύτερο μέρος στο 67′ από φάουλ του Παπαγεωργόπουλου, ο Τσιαντούλας με πλασέ έστειλε την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Σταμέλου και στην συνέχεια άουτ.

Στο 73′ ο Τζέλης από καλή θέση σούταρε άουτ, ενώ στο 83′ το πλασέ του Βουλτσίδη διώχθηκε από τους αμυντικούς κι ενώ ο τερματοφύλακας ήταν εξουδετερωμένος, ενώ ακόμη μία μεγάλη ευκαιρία χάθηκε στο 86′ όταν ο Βουλτσίδης κέρδισε την μπάλα από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και την γύρισε στον Μόκα ο οποίος σούταρε, αλλά πάνω από την γραμμή της εστίας του Νεοχωρίου απόκρουσαν οι αμυντικοί του.

Τον αγώνα παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι και των δύο ομάδων που κατά κοινή ομολογία είδαν ένα ωραίο παιχνίδι, άσχετα αν έλειψε το γκολ.

Πριν την έναρξη του αγώνα οι παίκτες των Μετεώρων και το τεχνικό τημ άφησε λίγα λουλούδια στην προτομή του Μπάμπη Παπαχατζή, ο οποίος έφυγε από την ζωή ενώ ήταν παίκτης των Μετεώρων τον Ιανουάριο του 1998.

Οι συνθέσεις

Διγενής Νεοχωρίου: Πανέτσος, Μακρής, Γκαγκαστάθης, Σαρακατσάνος, Γούτσιος, Γιώτας, Νασιακόπουλος, Μπασιάκας, Γιαννούλας, Τσικρικάς, Σκόνδρας

‘Επαιξαν και οι: Φακίτσας, Νταής, Σταμέλος, Βλησσάρης, Νικόλαρος, Γκουλιώνας

Μετέωρα: Βλαχάβας, Γεωργάκης, Χριστοδουλόπουλος, Τσιαντούλας, Φορτούνης, Αυγέρος, Παπαγεωργόπουλος, Ιωάννου, Μόκκας, Λίτσιος, Παπαναστασίου

‘Επαιξαν και οι:Γκόβαρης, Λαφαζάνης, Βουλτσίδης, Μούτσιος, Σακελλαρίδης, Βάλλας, Ράτζας, Σιαμούτης, Κοτσιλιάνος

trikalascore.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις