Έναρξη προετοιμασίας, μεταγραφές κι επιστροφές για τη Μακρινίτσα

Δυο μεταγραφές και δύο επιστροφές ανακοίνωσε η Μακρινίτσα, που από τη Δευτέρα 28 Αυγούστου ξεκίνησε την προετοιμασία της. Ο 22χρονος τερματοφύλακας Κώστας Ορφανός (φωτο), που προέρχεται από τον Πανιώνιο, ο Αποστόλης Μεταξάς που αγωνιζόταν στο Νηλέα και οι σημαντικές επιστροφές των Γιάννη Παπακώστα και Σπύρου Αδαμάκου, που…

απουσίαζαν λόγω σπουδών, θα ενισχύσουν το ρόστερ, το οποίο δεν έχει ολοκληρωθεί, με το μεγαλύτερο πρόβλημα για την ομάδα της Μακρινίτσας να είναι οι πολλές απουσίες, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Το σύνολο των ποδοσφαιριστών αναμένεται να είναι παρόν μετά τα μέσα Σεπτεμβρίου και οι υπεύθυνοι αισιοδοξούν, ότι μετά από ένα διάστημα κοινής προετοιμασίας για όλο το ρόστερ, η ομάδα θα είναι ετοιμοπόλεμη, κατά την έναρξη του πρωταθλήματος.
Η προετοιμασία σ’ αυτή την πρώτη εβδομάδα αναλώνονται κυρίως σε ασκήσεις αερόβιας αποκατάστασης, για να επέλθει αλλαγή στο πρόγραμμα από την επόμενη Δευτέρα. Το πρώτο φιλικό έχει οριστεί για τις 9 Σεπτεμβρίου τις Μικροθήβες, με την ομώνυμη ομάδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις