Σ. Ρόκας: Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι στα πλέι οφ

Στην αποπνικτική ατμόσφαιρα του αγώνα της ΑΕΛ με τον Ολυμπιακό Βόλου κατά τη διάρκεια των επεισοδίων των οπαδών της Λάρισας στάθηκε, κυρίως, ο Στάθης Ρόκας σε ραδιοφωνική του συνέντευξη. Ο μέσος του Ολυμπιακού Βόλου επίσης έπλεξε το εγκώμιο του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, ενώ υπογράμμισε πως…

…οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να δώσουν το «παρών» στα πλέι οφ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον «ΝοvaΣΠΟΡ FM 94.6»:
Για την νίκη του Ολυμπιακού Βόλου: «Είναι θέμα δουλειάς, αλλά δείξαμε ότι το θέλαμε περισσότερο».
Για τα επεισόδια στο Αλκαζάρ: «Είναι πολύ λυπηρό να γίνονται τέτοια πράγματα το 2015, πρέπει να ξεπεραστούν κάποια στιγμή όλα αυτά, σε όποια κατηγορία και αν γίνονται. Ξεκίνησαν να επιτίθενται στους δικούς μας λιγοστούς φιλάθλους σε ανύποπτο χρόνο. Εκείνη τη στιγμή γινόταν ο αγώνας, δεν καταλάβαμε τι ακριβώς γινόταν και σταμάτησε το παιχνίδι. Δεν μπορούσαμε να αναπνεύσουμε από τα καπνογόνα. Ήταν μια έκρηξη των οπαδών της Λάρισας λόγω των εσωτερικών προβλημάτων που υπάρχουν στην ομάδα. Δεν πιστεύω ότι είχε να κάνει με το αγωνιστικό μέρος. Υπήρχε ένταση και προσπάθησαν να βρουν τρόπο να ξεσπάσουν».
Για τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο: «Τον γνώριζα από τον Πανιώνιο. είναι δουλευταράς. είναι τελειομανής από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντα του, ο Ολυμπιακός δείχνει ένα καλύτερο πρόσωπο. Σιγά σιγά γινόμαστε πραγματική ομάδα».
Για την αυτοπεποίθηση της ομάδας: «Έχουμε αυτοπεποίθηση, πιστεύουμε στον εαυτό μας γιατί η δουλειά που έχουμε κάνει βγαίνει μέσα στο γήπεδο. Δεν είναι μόνο η εικόνα στον εκάστοτε αγώνα, αλλά και στις προπονήσεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που αποδίδουμε εξίσου».
Για την πορεία πρωταθλητισμού: «Είναι δύσκολο μια ομάδα να κάνει πρωταθλητισμό κάθε χρόνο. Η ιστορία όμως του Ολυμπιακού Βόλου δεν επιτρέπει να μην πάει για πρωτάθλημα. Πρέπει να είμαστε στα πλέι-οφ».
Για την διαχείριση κατάστασης μετά τα τραυματισμό τα Μαρτίνεθ: «Είναι πολύ άσχημο να συμβαίνει σε οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή ένας τόσο σοβαρός τραυματισμός. Προσπαθούμε να καλύψουμε εκ των έσω αυτή την απώλεια. Υπάρχουν αξιόλογοι ποδοσφαιριστές στην ομάδα που θα καλύψουν το κενό του».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις