Απαραίτητη η απόκτηση φορ στον Ολυμπιακό Β.

Στον Ολυμπιακό τονίζουν πως το ρόστερ δεν έχει κλείσει ακόμη, παρότι αυτή τη στιγμή αριθμεί 30 ποδοσφαιριστές. Δεν αποκλείεται δυο-τρεις παίκτες να δοθούν, ως δανεικοί. Πληροφορίες ανέφεραν, πως ο Ολυμπιακός είχε κλείσει αριστερό οπισθοφύλακα και ήταν θέμα ημερών να έρθει στο Βόλο και να ανακοινωθεί επίσημα από τη διοικούσα επιτροπή.

Τελικά, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η υπόθεση δεν προχώρησε κι αν ο Ολυμπιακός θελήσει να αποκτήσει αριστερό μπακ, θα πρέπει να κινηθεί σε παίκτες που είναι ελεύθεροι στην αγορά.
Ο Ολυμπιακός χρειάζεται να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης με έναν ικανό σέντερ φορ, καθώς στη θέση αυτή υπάρχει ο Δημήτρης Σέττος και ο νεαρός Κώστας Αλαμάνης. Ο Αλέξανδρος Σεχολάρι, ο οποίος κατ’ ανάγκη έχει αγωνιστεί σε αρκετά φιλικά στην κορυφή της επίθεσης, δεν είναι φορ περιοχής.
Η ομάδα χρειάζεται έναν παίκτη που να έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα και να μετουσιώνει σε γκολ τις ευκαιρίες. Ο Ολυμπιακός στα τελευταία φιλικά με τη Νίκη, την Καλλιθέα και τον Ρήγα Φεραίο έδειξε αδυναμία στο σκοράρισμα και αυτό θα πρέπει να το εξετάσει η τεχνική ηγεσία, σε συνεργασία με τη διοικούσα επιτροπή, αν δηλαδή η ομάδα χρειάζεται να ενισχυθεί περαιτέρω στην επίθεση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις