Χωρίς αρκετούς βασικούς ο Ολυμπιακός Β. στο σημερινό φιλικό με Γουάντι Ντέγκλα

Στο Καρπενήσι βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής (3/9) η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου για το φιλικό παιχνίδι που πρόκειται να δώσει σήμερα Δευτέρα στις 11 το πρωί η ομάδα με την Αιγυπτιακή Γουάντι Ντέγκλα. Το φιλικό παιχνίδι θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του «Avaris».

Η αποστολή διανυκτέρευσε στο Καρπενήσι, εκεί όπου προετοιμάζεται η αιγυπτιακή ομάδα. Πρόκειται για ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι με μια έμπειρη ομάδα, η οποία αγωνίζεται στην Α’ κατηγορία του Αιγυπτιακού πρωταθλήματος.
Στην αποστολή του Ολυμπιακού δεν μετέχουν οι Γιώργος Θέος, Δήμος Κόκας, Χρήστος Σκανδάλης, οι οποίοι προέρχονται από τραυματισμούς, καθώς και οι Φώτης Καραγκιολίδης, Στέφανος Βαρούχας, Λάζαρος Γελαδάρης, Δημήτρης Σέττος, για να ξεκουραστούν, καθώς και ο νεαρός Αντώνης Φραγκογιάννης
Στο Καρπενήσι βρίσκονται 21 ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι Βαγγέλης Αγγελής, Κωνσταντίνος Αλαμάνης, Μπράνισλαβ Βασίλιεβιτς, Γρηγόρης Ευθυμιάδης, Δημήτρης Ζάχος, Γιάννης Καραμπάς, Χρήστος Καράμπελας, Κώστας Καρβούνης, Δήμος Κόκας, Λεωνίδας Κούτσικος, Αχιλλέας Κωνσταντίνου, Νίκος Λούγκος, Γιώργος Μέμος, Χρήστος Νόνης, Σεραφείμ Παπαϊωάννου, Γιώργος Πατσής, Σταύρος Πολυχρονιάδης, Αλέξανδρος Σεχολάρι, Δημήτρης Τόσκας και Τάσος Χατζόγλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις