Νίκη με 2-0 του ΑΟ Τρίκαλα επί της Αναγέννησης Καρδίτσας (video)

Χρήσιμη μπορεί να αποβεί η φιλική αναμέτρηση του ΑΟ Τρίκαλα με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Και αυτό γιατί οι «κυανέρυθροι» αντιμετώπισαν τους «κιτρινόμαυρους» του Γιώργου Βαζάκα που αγωνίστηκαν ιδιαίτερα κλειστά με τους παίκτες του Σωτήρη Αντωνίου να παίρνουν τη νίκη με 2-0.

Ο Γκόλιας στο 63′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ πέτυχε το 1-0 ενώ ο Τσίπρας στο 80′ ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 2-0. Στο 55ο λεπτό, η Αναγέννηση ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Πλαβούκου μέσα στην περιοχή των Τρικάλων.

Για τον ΑΟΤ χρόνο συμμετοχής πήραν οι νεοαποκτηθέντες, Ανδρεόπουλος και Σιαλμάς, ενώ δεν αγωνίστηκαν οι Ντίνας και οι τραυματίες, Χιντζίδης, Γκαλίτσιος, Καπός και Μπουντόπουλος.
Από την Καρδίτσα, οι νεαποκτηθέντες Χαντζάρας και Έππας, όπως επίσης οι Υφαντής, Γεωργαντζάς, Ξέρρας, Μπούσδρας παρακολούθησαν το παιχνίδι από τη θύρα των επισήμων, ενώ ένα σφίξιμο που αισθάνθηκε ο Κισμαμπάνης, υποχρέωσε τον Βαζάκα να τον αντικαταστήσει στο 13ο λεπτό.

Επόμενη φιλική αναμέτρηση για τον ΑΟΤ την Κυριακή στην Αμαλιάδα με τον Αστέρα (17:30).

Α.Ο Τρίκαλα: Αθανασόπουλος (46′ Αποστολίδης), Βέρτζος, Κοτσώνης (64′ Σιαλμάς), Πάνος (82′ Μυρσινιάς), Γκόλιας (82′ Μανώλης), Τόμιτς (46′ Τσίπρας), Τζόκιτς (46′ Ανδρεόπουλος), Τσιάρας, Γροντής (46′ Γιαννίτσης), Μίλιεβιτς (67′ Αναστασόπουλος), Ζγκούρι (67′ Ντιατά)

Αναγέννηση Καρδίτσας: Γκέκας, Κωνσταντινόπουλος (75′ Θεοδωράκης), Κολτσίδας (84′ Μούτσιος), Καρρίκι, Κισκαμπάνης (13′ Θεοδωράκης), Μασούρας, Ρουσσάκης, Παπαευθυμίου (62′ Ποζαντζίδης), Τζέκος, Μπιτέλης, Πλαβούκος

 

GoalTrikala

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις