Με μεγάλο ενδιαφέρον συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Β΄ Ε.Π.Σ.Θ.

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Β΄Ε.Π.Σ.Θ. η πρωτοπόρος και πρωταθλήτρια Σκόπελος υποδέχεται την δεύτερη Δάφνη , ενώ έχουμε ντέρμπι μεταξύ Πηλέα και Ακρόπολης. Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα:..
Το Σάββατο την αυλαία ανοίγει ο αγώνας Κένταυρος-Ελευθεριακός στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου στις 15:00. Πέντε βαθμούς για τους γηπεδούχους και οκτώ για τους φιλοξενούμενους.
Την Κυριακή έχουμε δύο πρωινά…

 …και δύο απογευματινά ματς. Στις 10:00 ο Τοξότης δοκιμάζεται στο Olimpico Sport Club κόντρα στον ισόβαθμο του Παγασητικό.
Στις 11:00 η δεύτερη Δάφνη καλείται να περάσει από την έδρα της Σκοπέλου. Οι νησιώτες θα αγωνισθούν χωρίς άγχος αφού έχουν ήδη στεφθεί πρωταθλητές, ενώ η Δάφνη θέλει βαθμό ή βαθμούς ώστε να εδραιωθεί στην προνομιούχο τετράδα. Ενδιαφέρον παιχνίδι με πολλές εκπλήξεις.
Στο γήπεδο της Σούρπης στις 15:00 οι Αργοναύτες θα υποδεχθούν τον Άνθιμο Γαζή. Οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττες. Οι γηπεδούχοι έχουν δυσκολέψει αρκετά τις ομάδες της κατηγορίας αφού ενισχύθηκε αρκετά κατά την περίοδο των μεταγραφών ενώ οι φιλοξενούμενοι θέλουν να επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα.
Τέλος, ο Πηλέας θα υποδεχθεί την Ακρόπολη, στο ντέρμπι της αγωνιστικής, στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος στις 15:00. Τις δύο ομάδες χωρίζουν δύο βαθμοί ενώ οι νικητές θα κάνουν ένα αποφασιστικό βήμα προς την άνοδο.
Το ρεπό του θα κάνει ο Απόλλων Καναλίων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις