Λεουτσάκος: «Θέατρο του παραλόγου»

Για τη διεξαγωγή του αγώνα μπαράζ μεταξύ Δόξας και Καραϊσκάκη και την κάλυψη της θέσης του Ηρακλή στην Football League μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ο πρόεδρος της Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος.

Παράλληλα, έριξε… βολές κατά του δικηγόρου της Δόξας, Γιώργου Παναγόπουλου, λέγοντας ότι το μπαράζ θα μπορούσε να είχε γίνει αν ο ίδιος δνε είχε οδηγήσει τις οκτώ ομάδες στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Αρχικά είπε:

«Εγινε συμβούλιο και βγάλαμε απόφαση να στείλουμε αίτημα στην ΕΠΟ ότι θέλουμε να μείνουμε 17. Μιλάμε για θέατρο του παραλόγου, η ΕΠΟ πρέπει να δει την πιο σωστή απόφαση. Οι ομάδες μπήκαν σε έναν κυκεώνα. Πρέπει να κοιτάξουμε τα συμφέροντα των ομάδων των δικών μας. Είμαστε απομονωμένοι, δεν έχουμε έσοδα, πώς θα αντέξουν οι ομάδες;».

Για την απόφαση του Διαιτητικού και το αν μίλησε με τον κ. Γραμμένο:

«Πρώτη φορά βλέπω να βγαίνει τέτοια απόφαση. Τη μία να λέει όχι και μετά να λέει όχι. Δεν είμαι νομικός, δεν καταλαβαίνω αυτές τις αποφάσεις. Με τον κ. Γραμμένο μίλησα, του τα είπα και ξέρει τι πρέπει να κάνει βάσει νομιμότητας. Θα προσφύγουν κάποιες ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ, αν γίνει το μπαράζ. Δεν μπορώ να κρατήσω εγώ τις ομάδες, θα μπούμε σε αυτό το γαϊτανάκι. Έπρεπε αυτό το θέμα να έχει τελειώσει εδώ και δύο μήνες».

Για το τι θα γίνει με τον Ηρακλή και για το ότι ο κόσμος της Δράμας:

«Ο Ηρακλής είναι το μελανό σημείο. Αν μέχρι τη Δευτέρα δεν τελειώσει, τι θα γίνει από εκεί και πέρα; Σε αυτή τη διαδικασία για κάποιους φταίει ο πρόεδρος της Φούτμπολ Λιγκ. Ο κόσμος της Δράμας δεν ξέρει ότι στο Διαιτητικό τις ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ τις πήγε ο δικηγόρος τους. Δεν τις πήγα εγώ. Αν δεν τις πήγαινε ο δικηγόρος της Δόξας για μη αδειοδοτούμενες, μπορεί να είχε γίνει και το μπαράζ. Μακάρι να ανέβει η Δράμα και όλες οι ομάδες, δεν τις ανεβάζω εγώ. Δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω αλλά δεν μπορώ και να παρανομήσω».

Για το τι θα γίνει από εδώ και πέρα:

«Θα περιμένουμε τη Δευτέρα. Το πρωτάθλημα είναι σε ομηρία. Και το χειρότερο είναι ότι έχουν πάει ομάδες εναντίον ομάδων».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις