Μπουνιές Μελισσανίδη σε Κούγια!

Χοντρό επεισόδιο σε γνωστό μαγαζί της Βουλιαγμένης το βράδυ της Παρασκευής ανάμεσα στον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Αλέξη Κούγια.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η ανακοίνωση της Λάρισας, στην οποία εξέφραζαν οι βυσσινί την έντονη δυσαρέσκειά τους για τον ορισμό του διαιτητή Ευαγγέλου αλλά και του παρατηρητή στο μεταξύ τους παιχνίδι την ερχόμενη Κυριακή στο ΟΑΚΑ.

Επίσης, ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης ήταν έξαλλος με τον Αλέξη Κούγια καθώς αυτός ως δικηγόρος του εκδότη των «Παραπολιτικών» Γιάννη Κουρτάκη ισχυρίστηκε ότι ο Μελισσανίδης μαζί με τον Νικόλα Πατέρα έχουν στήσει σκευωρία εναντίον του Βαγγέλη Μαρινάκη για την υπόθεση του «Νoor 1».

Τα αίματα λοιπόν «άναψαν» ύστερα από την τυχαία συνάντησή τους το βράδυ της Παρασκευής σε γνωστό μαγαζί της Βουλιαγμένης. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης απευθυνόμενος στον Αλέξη Κούγια του είπε :

«Τι είναι αυτά τα πράγματα που λες για εμένα; Δεν ντρέπεσαι;». Από την μεριά του ο ιδιοκτήτης της Λάρισας του απάντησε, στη συνέχεια οι δυο τους αντάλλαξαν «γαλλικά» με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, που είχε βγει εκτός εαυτού, να του «ορμάει» ρίχνοντάς του γροθιές απ’ τις οποίες ξάπλωσε στο πάτωμα.

Το επεισόδιο ήταν τόσο έντονο και επικράτησε πανικός στο μαγαζί, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να γρονθοκοπεί τον Αλέξη Κούγια, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως «έπεσαν» δέκα άτομα πάνω του για να τον τραβήξουν μακριά από τον ιδιοκτήτη της ΑΕΛ και να λήξει κάπου εκεί το «χοντρό» περιστατικό.

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις