Μ. Ανδρωνάς: “Εκτός προγραμματισμού η αναμέτρηση, πιστεύω στην πρόκριση”

Εκτός προγραμματισμού βρέθηκε ομάδα της Δήμητρας Ευξεινούπολης, καθώς κανείς δεν περίμενε σε αυτό το χρονικό σημείο την πρώτη επίσημη υποχρέωση για την ομάδα. Ωστόσο, ο Μιχάλης Ανδρωνάς που για πρώτη φορά θα καθίσει στον πάγκο της Δήμητρας ως προπονητής, πιστεύει…

στην ποιότητα της ομάδας και τονίζει πως αν είναι σοβαρή και παρουσίασει την αναμενόμενη εικόνα, τότε θα έχει τη δυνατότητα να κατακτήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού που δεν αφήνει αδιάφορη τη Δημητρα.
Το απιχνίδι θα γίνει στις 4 το απόγευμα στην έδρα της Αγ. Άννας, απέναντι στην ομώνυμη ομάδα.
“Για μας το κύπελλο ήταν μία απρόσμενη εξέλιξη, διότι ήταν εκτός προγράμματος. Παρόλα αυτά κοιτάξαμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για να μπορέσουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Ο θεσμός του Κυπέλλου δεν μας αφήνει αδιάφορους, σεβόμαστε τον αντίπαλο σε μία αναμέτρηση με ιδιαιτερότητες, κυρίως λόγω των διαστάσεων του γηπέδου, καθώς αυτό της Αγίας Άννας είναι ένα στενό και μικρό γήπεδο.
Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα θα είναι θετικό, αν είμαστε αυτοί που πρέπει να είμαστε, παρουσιάζοντας μία σοβαρή εικόνα. Η ομάδα που θα κάνει τα λιγότερα λάθη θα είναι αυτή που θα κερδίσει το παιχνίδι και πιστεύω ότι η ομάδα μου θα είναι αυτή που θα περάσει στην επόμενη φάση…”
από εκεί και πέρα έχουμε κάποιες απουσίες τόσο για κάποιους ποδοσφαιριστές που θα έχουν κάποιες σημαντικές προσωπικές υποχρώσεις καθώς όπως προείπα το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν εκτός προγραμματισμού για μας, εγώ λόγω καρτών Αντωνιάδης Νίκος Βούλγαρης. Η δεκαοχτάδα θα ανακοινωθεί λίγη ώρα πριν το παιχνίδι

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις