Δυνατό τεστ για Ολυμπιακό Β. κόντρα στον Αιγινιακό

Δυνατό φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Αιγινιακό, ομάδα που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, δίνει σήμερα Σάββατο 9/9 ο Ολυμπιακός Βόλου εκτός έδρας. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 5 το απόγευμα, με τον Μιχάλη Ζιώγα να έχει τη δυνατότητα να δει την ομάδα του να αγωνίζεται απέναντι

σ’ έναν ισχυρό αντίπαλο, με τους «ερυθρόλευκους» να μετρούν τις δυνάμεις τους σ’ ένα εκτός έδρας παιχνίδι.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναμένεται να παρατάξει ένα βασικό σχήμα παικτών και το σίγουρο είναι πως θα δούμε στην ενδεκάδα ορισμένους ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν στο τελευταίο φιλικό με τον αιγυπτιακή Βαντί Ντεγκλά. Οι Γιώργος Θέος, Γιώργος Βαρούχας, Φώτης Καραγκιολίδης, Δημήτρης Σέττος αναμένεται να είναι στο αρχικό σχήμα, ενώ στην αποστολή θα βρίσκεται και ο Λάζαρος Καράμπελας, ο οποίος είχε προφυλαχθεί και αυτός και δεν είχε αγωνιστεί στο φιλικό της περασμένης Δευτέρας.
Η τεχνική ηγεσία δεν σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τον Γρηγόρη Ευθυμιάδη, ο οποίος προέρχεται από ένα μικρό τραυματισμό, τη στιγμή μάλιστα που ο έμπειρος μέσος την Δευτέρα θα κληθεί να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία στη Θήβα και για ένα χρονικό διάστημα θα απέχει των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού.
Είναι αμφίβολο αν θα πάρουν κάποια λεπτά συμμετοχή στο σημερινό φιλικό οι Χρήστος Σκανδάλης και Ανδρέας Κόκας, οι οποίοι ναι μεν επέστρεψαν την περασμένη Τετάρτη στις προπονήσεις, ωστόσο, δεν είναι 100% έτοιμοι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις