«Κι άλλες κενές θέσεις στη Football League»

Για το πολύκροτο θέμα του μπαράζ μεταξύ Δόξας και Καραϊσκάκη μίλησε στο Metropolis 95,5 o γνωστός νομικός και δικηγόρος της Δόξας, Γιώργος Παναγόπουλος.

Παράλληλα, σχολίασε το ενδιαφέρον Σαββίδη για τον Ηρακλή, έτσι όπως διέρρευσε χθες, αλλά και τις δηλώσεις Λεουτσάκου νωρίτερα στο Metropolis.

Αρχικά, ο κ. Παναγόπουλος είπε:

«Αντί να προσπαθήσουν να λύσουν το πρόβλημα που οι ίδιοι δημιούργησαν, τα φορτώνει σε έναν δικηγόρο; Ο Παναγόπουλος δε διοικεί ομάδες. Έτυχε η συγκυρία ο κ. Μπύρος να μου δείξει απόλυτη εμπιστοσύνη. Θέλει να βάλει τάξη σε αυτό το χώρο, όταν ανέβει η ομάδα του στη Φούμπολ Λιγκ. Εβαλε του κόσμου τα χρήματα σε μια κατηγορία που δε θα κάνει απόσβεση ποτέ. Το σύστημα δε θέλει να εξυγιανθεί και δε θέλει ομάδες υγιείς σαν τη Δόξα ή τον Καραϊσκάκη και θέλει να κρατάει ζωντανό τον Παπαθανασάκη. Να κρατάει πεθαμένους συλλόγους. Εκπλήσσομαι που κάποιου εμφάνισαν τον Ιβάν Σαββίδη. Δεν μπορούν κάποιοι να προστατέψουν τον κ. Σαββίδη όπως προστατεύουμε εμείς τον κ. Μπύρο; Γνώριζε ο κ. Σαββίδης ότι ο ΠΑΟΚ ψήφισε με δύο παλάμες κατά του Ηρακλή; Αμφιβάλλω αν τον ενημερώνουν. Με ποιο δικαίωμα να αναμειχθεί ο κ. Σαββίδης στη Β΄ Εθνική;».

Παράλληλα, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα δημιουργηθούν κι άλλες κενές θέσεις στην Football League:

«Θα μείνουν κι άλλες κενές θέσεις. Πόσο καιρό φωνάζουμε; Βγαίνει ο κ. Νεφελούδης και μιλάει για τον Αρη και τη Βέροια. Αν σκάσουν τα κανόνια του Αρη και της Βέροιας, τι θα λέει; Το καταστατικό της ΕΠΟ λέει ότι υπάρχει διάταξη που λέει ότι οι ομάδες που δεν αδειοδοτούνται δε συμμετέχουν στα πρωταθλήματα. Υπάρχουν τελεσίδικες αποφάσεις που για τον Ηρακλή και τη Βέροια ότι απαγορεύεται να συμμετάσχουν στα πρωταθλήματα. Όπως και Καλλιθέα Αχαρναϊκός, Πανσερραϊκός για τη Φούτμπολ Λιγκ. Ο κ. Λεουτσάκος αμφισβητεί το διαιτητικό δικαστήριο και δεν του έχουν πάρει το κεφάλι; Η ίδια η ομοσπονδία. Δε σέβεσαι το δικαστήριο και το καταστατικό;».

Τέλος, για τις κινήσεις της Δόξας και τα σενάρια που ακούγονται:

«Τους χαλάει η σούπα. Δε θέλουν να μπουν μη ελεγχόμενες ομάδες. Ο Καραϊσκάκης ζητάει ήδη να μην γίνει το μπαράζ και να ανέβει απευθείας. Προσπαθούν να κάνουν νέο πραξικόπημα. Ακούγεται από κύκλους της Φούτμπολ Λιγκ ότι θέλουν να κρατήσουν τον Ηρακλή, να μην αναπληρωθεί η θέση γιατί θα μπορεί να μετέχει στο πρωτάθλημα και να τιμωρείται μα μείον τρεις βαθμούς κάθε Κυριακή και να αποβληθεί. Στη συνέχεια. Μιλάμε για γελοιοποίηση».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις