Γκρίνια από Μαρινάκη για τη διαιτησία στην Ξάνθη και μήνυμα στον… Τσίπρα

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, που παρακολούθησε δια ζώσης τον αγώνα στην Ξάνθη, που έληξε ισόπαλος 1-1, έκανε παράπονα για τη διαιτησία, «έστειλε μήνυμα» στον πρωθυπουργό και κάνοντας μια περιοδολόγηση της διαιτησίας από το 2010 έως σήμερα, είπε ότι στη διαιτησία γίνονταν κάποια περίεργα πράγματα

το 2010 (επί Πιλάβιου), πέρυσι (επί FIFA/ΠΔΕ-ΕΠΟ) και φέτος. Εξ’ αυτών συνάγεται ότι για τον πρόεδρο του ΟΣΦΠ η καλύτερη περίοδος της διαιτησίας ήταν το μεσοδιάστημα στο οποίο την ΕΠΟ διοικούσαν οι διοικήσεις Σαρρή και Γκιερτζίκη.
Ο πρόεδρος του ΟΣΦΠ δήλωσε: «Όταν αγόρασα τον Ολυμπιακό το 2010, πριν αρχίσει το πρωτάθλημα έβλεπα κάποια περίεργα πράγματα με τη διαιτησία και τους παράγοντες και μου είχαν κάνει εντύπωση. Βγήκα τότε την δεύτερη αγωνιστική και τα κατήγγειλα. Πέρυσι και φέτος γίνονται τα ίδια, ξεκίνησε από τα φιλικά αυτή η ξεφτίλα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Βλέπουμε περίεργα πράγματα, ανθρώπους που έχουν αποστολή να κάνουν ζημιά στον Ολυμπιακό μας.
Εμείς όμως δεν θα συνεχίσουμε να παραπονιόμαστε για το τι κάνει ο κάθε διαιτητής, αν δεν έδωσε πέναλτι και αποβολή και ο παίκτης αυτός έκανε το 1-1, ή αν κάναμε εμείς το 2-1 και μας το ακύρωσε. Αυτά τα βλέπουμε και ξέρουμε καλά τι γίνεται, έχουμε μάθει όμως να παλεύουμε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το πρωτάθλημα πρέπει να κριθεί στον αγωνιστικό χώρο, δεν μπορεί να δώσει κανείς παραγγελία για το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα.
Αυτό που είπε ο πρωθυπουργός στην ΔΕΘ, ότι μένει τώρα να πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, εγώ του λέω ότι απομένει να πάρει ο Ολυμπιακός το 8ο συνεχόμενο ή να κάνει μια πολύ καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ούτε εγώ, ούτε ακόμη περισσότερο ο πρωθυπουργός, δεν μπορούμε να παραγγείλουμε ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα. Έχουμε υπομονή και επιμονή, ξέρουμε ότι τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα αλλά θα το παλέψουμε.
Να είναι σίγουροι οι οπαδοί μας που προβληματίζονται, σήμερα θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει το ματς, εμείς φταίμε που δεν τα καταφέραμε. Να ξέρει ο κ. Τσίπρας ότι το 8ο πρωτάθλημα συνεχόμενο θα το πάρει ο Ολυμπιακός, αλλά αν δεν παλέψεις και δεν δουλέψεις σκληρά τίποτα δεν θα έρθει. Ελπίζω την Τρίτη να δούμε ένα γεμάτο Καραϊσκάκη, είναι το πιο κρίσιμο παιχνίδι του ομίλου, όλοι μαζί να βοηθήσουμε τους παίκτες μας να νικήσουν μια μεγάλη ομάδα. Θέλουμε να προχωρήσουμε, τίποτα παραπάνω», δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην κάμερα της Nova μετά τη λήξη της αναμέτρησης της Ξάνθης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις