Δυνατό τεστ με Γ.Σ.Α η Νίκη Βόλου

Τον Γ.Σ. Αλμυρού αντιμετωπίζει σήμερα (10/09) το απόγευμα (18:00) η Νίκη Βόλου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων ενόψει του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Οι νεοφώτιστοι «Αλμυριώτες» φιλοδοξούν να αποτελέσουν την ευχάριστη έκπληξη του ομίλου έχοντας ενισχυθεί σημαντικά σε έμψυχο υλικό, ενώ στον πάγκο κάθεται ένας από τους πιο έμπειρους προπονητές της κατηγορίας, ο Λάκης Μπακάλης.

Της προσπάθειας του Γ.Σ.Α. ηγείται ο Στέλιος Βούλγαρης, ο οποίος ήταν επικεφαλής της διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης την αγωνιστική σεζόν 2015-16. Μέλη του ρόστερ του Αλμυρού αποτελούν αρκετοί παίκτες που έχουν φορέσει τη φανέλα της Νίκης, όπως οι Χολέβας, Κυπτίου, Δημουλάς και Αλεξανδρής. Για τον τελευταίο ειδικά υπήρξαν παράπονα για τον τρόπο που μετακινήθηκε στον Γ.Σ.Α. από τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής Νίκης, κ. Φάτση. Τη φιλική αναμέτρηση αναμένεται να παρακολουθήσουν αρκετοί φίλαθλοι της ομάδας του Αλμυρού καθώς η ομάδα προμηθεύτηκε 200 εισιτήρια για τις ανάγκες της.

Για το συγκρότημα των Μπούις – Ξηροφώτου η αναμέτρηση αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να μετρήσει τις δυνάμεις του απέναντι σε μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους. Το τεχνικό δίδυμο αναμένεται να δώσει πάνω από 60 λεπτά στο θεωρητικά βασικό σχήμα, καθώς η ομάδα βρίσκεται στο στάδιο της απόκτησης αγωνιστικής χημείας.

Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 5 ευρώ ενώ τα παιδιά μέχρι 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις