Μ. Ζιώγας: Θα πουλάμε ακριβά το τομάρι μας

Ο Ολυμπιακός Βόλου στο φιλικό παιχνίδι με τον Αιγινιακό έβγαλε πάθος, έπαιξε δυνατά, οι παίκτες του κυνηγούσαν όλες τις φάσεις και ήταν μαχητές, όπως θέλει να τους βλέπει ο Μιχάλης Ζιώγας μέσα στο γήπεδο. Ο προπονητής του Ολυμπιακού με δηλώσεις του τόνισε σχετικά:

«Μπαίνοντας μέσα στα αποδυτήρια, πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, είπαμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε, μια πολύ καλή ομάδα, Β’ Εθνικής, με παίκτες ποιοτικούς. Τόνισα στους παίκτες μου πως θα πρέπει να πιστέψουν στις δυνατότητές τους. Θα μπορούσαμε να είχαμε δεχθεί κι άλλα γκολ, όπως θα μπορούσαμε και εμείς να σκοράρουμε επιπλέον τέρματα.
Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως υπάρχουν στην ομάδα παιδιά που δεν είναι ακόμη στον κατάλληλο βαθμό ετοιμότητας. Για παράδειγμα ο Βαρούχας μπήκε στο 46′ και αποχώρησε από το ματς στο 85′, γιατί την Παρασκευή έκανε ειδικό πρόγραμμα προπόνησης. Ο Σέττος είχε χάσει και αυτός κάποιες προπονήσεις, οι Γελαδάρης και Καράμπελας προέρχονταν από τραυματισμούς, ενώ ο Ευθυμιάδης έφυγε για να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία. Ωστόσο, όπως έχω πει, μέρα με την ημέρα θα γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας, στη δουλειά μας, στην ομάδα. Όπως έχω τονίσει από την αρχή της προετοιμασίας, ο Ολυμπιακός θα είναι μαχητικός, θα είναι μια ομάδα η οποία θα πουλάει πάρα πολύ ακριβά το τομάρι της και ξέρουμε όλοι σε μια ομάδα βρισκόμαστε.
Τους ποδοσφαιριστές τους γνωρίζω πολύ καλά και γνωρίζω τις δυνατότητές τους. Ο Σέττος έχασε ένα γκολ, αλλά αυτό για μένα δεν λέει κάτι. Αυτά τα παιδιά θέλουν στήριξη, θέλουν ένα καλό λόγο, ένα χειροκρότημα. Θεωρώ πως μέσα από τη δουλειά, την καθημερινότητα και τις προπονήσεις, ο κάθε ποδοσφαιριστής βελτιώνεται και γίνεται καλύτερος».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις