Μεταγραφική ενίσχυση, ευχαριστίες κι Αγιασμός σήμερα στο Θησέα

Συνεχίζει τη μεταγραφική ενίσχυση ο Θησέας, που έχει ανεβάσει τον πήχη πολύ ψηλά για τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Έτσι εντάχθηκαν στο δυναμικό του ακόμα δυο εμπειρότατους ποδοσφαιριστές, που θα βοηθήσουν ιδιαίτερα στην πορεία πρωταθλητισμού που αναμένεται να κάνει η ομάδα της Αγριάς, την προσεχή αγωνιστική περίοδο…

Πρόκειται για τους Θανάση Αραμπατζή και Γιάννη Μίλτο με τον δεύτερο, πολύπειρο μεσοεπιθετικό, να επιστρέφει στην ομάδα της Αγριάς, όπου είχε αγωνιστεί και στο παρελθόν (2005) στο πρωτάθλημα της Δ Εθνικής.
Ο Γιάννης Μίλτος ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Νίκης Βόλου κι έχει περάσει από πολλές ομάδες όπως Ν.Α. Νίκης, Κένταυρο (Δ΄ Εθνική), Θησέα (Δ΄ Εθνική), Αχιλλέα Φαρσάλων (Δ΄ Εθνική), Αστέρα Ριζομύλου (Δ΄ Εθνική), Αναγέννηση Ιεράπετρας (Δ΄ εθνική), Εθνικό (Α΄ τοπικό), Αλμυρό (Δ΄ εθνική), Πανιώνιο (Α΄ τοπικό), Πύρασο (Γ΄ Εθνική).
Ο Θανάσης Αραμπατζής που στέφθηκε πρωταθλητής, με την ομάδα του ΓΣ Αλμυρού, είχε μια γεμάτη χρονιά και με πολλά γκολ, μετρώντας 22 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 4 συμμετοχές στο κύπελλο, με 13 γκολ στο πρωτάθλημα και 2 γκολ στο Κύπελλο.
Ο ικανότατος μεσοεπιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της Α.Ε. Διμηνίου αγωνιζόμενος στην Δ ‘ Εθνική το 2009 και στη συνέχεια αγωνίστηκε στους Νέους Ολυμπιακού Πειραιώς, Νέους Ολυμπιακού Βόλου, στη Γερμανία, ΑΕ Διμηνίου ξανά, Σκιάθο, Ηρακλή Βόλου, πάλι Α.Ε.Διμηνίου, Γ.Σ.Αλμυρού.
Παράλληλα με οι παράγοντες του Θησέα, με σχετική ανακοίνωση ευχαριστούν για την προσφορά του τον Γιάννη Ακριβούση.
“Ευχαριστούμε το Γιάννη Ακριβούση για τα χρόνια συνεργασίας που είχαμε, τον ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά του στο Σύλλογο κι ευχόμαστε να βρεθούμε ξανά στο μέλλον…”

Υπενθυμίζουμε ότι σήμερα στις 17:15΄, στο Δημοτικό γήπεδο Αγριάς, θα πραγματοποιηθεί Αγιασμός χοροστατούντος το Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Δημητριάδος κ.κ. Ιγνάτιου και γι αυτό το λόγο καλούνται οι ποδοσφαιριστές του Θησέα, της θυγατρικής ομάδας Δύναμις, καθώς και οι γονείς και οι αθλητές των ακαδημιών να δώσουν το παρόν.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις