Π. Μποτσιβάλης: Δεν έχει λογική η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου

Την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ σχολίασε ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου, Παναγιώτης Μποτσιβάλης, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βόλος 98.6» και στην εκπομπή «Classico», τονίζοντας σχετικά:

«Η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, όσον αφορά την προσφυγή που καταθέσαμε, κατά της νομιμότητας της ΝΠΣ «Βόλος», είναι μη ανατρέψιμη αυτή τη στιγμή. Το μόνο που έχω να πω, είναι να μην συμβούν τα ίδια και κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Ο νοών νοείτο. Μετά θα έχουμε άλλα πράγματα. Η απόφαση που βγήκε από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ δεν έχει καμία λογική. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω».
Στη συνέχεια ο κ. Μποτσιβάλης αναφέρθηκε στο φιλικό παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου με τον Αιγινιακό εκτός έδρας, στο οποίο ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-1: «Για μας το παιχνίδι με τον Αιγινιακό ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δούμε πως ανταποκρίνεται η ομάδα με έναν δυνατό αντίπαλο μεγαλύτερης κατηγορίας. Να δούμε τα λάθη μας, τον τερματοφύλακά μας, που είχε σαφώς μεγαλύτερη πίεση και ανταποκρίθηκε εξαιρετικά. Ήταν ένα πολύ καλό τεστ, προκειμένου να δούμε τις αδυναμίες μας και να τις διορθώσουμε».
Για το αν ο Ολυμπιακός χρειάζεται ενίσχυση και αν θα αποκτηθεί σέντερ φορ: «Θεωρώ πως αυτή τη στιγμή η ομάδα δεν έχει ελλείψεις. Ήρθε ένας παίκτης (σ.σ. Μπραχίμι), ο οποίος τελικά δεν μας βγήκε. Ο Ολυμπιακός δεν προχωρά στην απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή με βάση το βιογραφικό του. Πρέπει πρώτα να δοκιμαστεί και να περάσει από εργομετρικές εξετάσεις. Αν ο παίκτης δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά, ποιος ο λόγος να τον αποκτήσουμε; Για τον Μπραχίμι υπήρχαν πολύ καλές συστάσεις, όμως η πραγματικότητα ήταν διαφορετική».
Για την φημολογία που υπάρχει ότι ο Ολυμπιακός θα ζητήσει να αγωνιστεί σε άλλο όμιλο: «Ο Ολυμπιακός δεν έχει κάνει καμία κίνηση, είναι μια από τις ιστορικές ομάδες της πόλης και κατηγορηματικά τονίζω, πως δεν πρόκειται να ζητήσει να αγωνιστεί σε διαφορετικό όμιλο από τις υπόλοιπες ομάδες της Μαγνησίας».
Για το αν είναι ευχαριστημένος από τη κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας: «Η ομάδα θέλει βοήθεια και στήριξη. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με τον ρυθμό που κινούνται τα διαρκείας, όταν τα εισιτήρια φέτος είναι στη μισή τιμή, σε σχέση με πέρυσι. Πρέπει όλοι οι φίλαθλοι να καταλάβουν, πως δεν υπάρχει καμία άλλη οικονομική στήριξη προς τη διοικούσα επιτροπή, πέρα από τη στήριξη του κόσμου. Η συσπείρωση του κόσμου είναι αυτή που θα δώσει ώθηση στην ομάδα, σ’ ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, όπου θα υπάρχουν μπαράζ ανόδου για τους πρωταθλητές».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις