Δ. Εσερίδης: Ο Δήμος Αλμυρού θέλει να ασφαλίσει όλους τους ποδοσφαιριστές

Στην κλήρωση των πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ τίμησε με την παρουσία του ο δήμαρχος Αλμυρού Δημήτρης Εσερίδης. Αφού ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλες τις ομάδες, τόνισε πως ο δήμος Αλμυρού θέλει να ασφαλίσει όλους τους ποδοσφαιριστές των ομάδων του Δήμου και κάνει ενέργειες γι’ αυτό. Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Εσερίδη:

«Ως τοπική αυτοδιοίκηση προσπαθούμε να βάλουμε, στις άμεσες προτεραιότητες, τους τρεις πυλώνες. Την παιδεία, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό. Διαδικασίες, δυσκολίες, μνημονιακές πολιτικές, είναι που δεν μας επιτρέπουν σήμερα που το θέλουμε πάρα πολύ, να χρηματοδοτήσουμε τους συλλόγους.
Πρέπει να μάθουμε στα παιδιά μας, μπαίνοντας στους αγωνιστικούς χώρους να αγωνίζονται, χωρίς βία και μετά να κοιτάζουμε το αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα δεν έρχεται, αν ένας φίλαθλος πετάξει μία πέτρα σε ένα παιδί 20-25 ετών. Είναι θέμα γενικότερης παιδείας. Θα πρέπει να μάθουμε στα παιδιά μας, πως ο αθλητισμός έχει κανόνες.
Εμείς θέλουμε να ασφαλίσουμε όλους τους ποδοσφαιριστές της περιοχής μας. Κάνουμε ενέργειες, μέσω του Επιτρόπου και θέλουμε και τη βοήθεια τη δική σας (σ.σ. της ΕΠΣΘ), για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε σ’ αυτά. Υπάρχουν οι διαθέσεις. Τουλάχιστον από τη πλευρά του Δήμου Αλμυρού είναι ξεκάθαρο.
Υπάρχουν τα χρήματα να χρηματοδοτήσουμε όλες τις ομάδες του Δήμου. Έχουμε τη δυνατότητα να στηρίξουμε με ασφαλιστικά συμβόλαια τους ποδοσφαιριστές για οποιοδήποτε ατύχημα και να γίνει, που εύχομαι να μη γίνει ποτέ. Να μπορέσουν να ανταποκριθούν σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
Εμείς, ως δήμος, έχουμε χρήματα και μπορούμε να ανταπεξέλθουμε. Να ευχηθώ καλή χρονιά, χωρίς τραυματισμούς, χωρίς βία και ο αθλητισμός να υπερτερεί σε όλες τις οικογένειες».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις