Προσέφυγε στο Διαιτητικό ο ΑΟ Χαλκίδας

Η ΑΟ Χαλκίδας προσέφυγε χθες (11/9) το μεσημέρι στο Διαιτητικό Δικαστήριο, ζητώντας να συμπεριληφθεί στις ομάδες που έχουν δικαίωμα ανόδου, ως δευτεραθλήτρια κι εκείνη του περσινού πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Η υπόθεση θα εκδικαστεί σήμερα Τρίτη (12/9) και το Διαιτητικό Δικαστήριο θα αποφανθεί εάν η ΑΟ Χαλκίδας διατηρεί το δικαίωμα ανόδου στη Football League. Σημειώνεται ότι η απόφαση δεν θα είναι εφέσιμη.

Υπενθυμίζεται πάντως πως Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ ανακοίνωσε τη Δευτέρα (11/9), πως τις δύο θέσεις που προέκυψαν στη Football League, μετά και την αποχώρηση του Ηρακλή, θα αναπληρώσουν η Δόξα Δράμας και η ΑΕ Καραϊσκάκης, ματαιώνοντας το μεταξύ τους μπαράζ στο οποίο είχαν δηλώσει εμπρόθεσμα και σύννομα συμμετοχή.

Σε κάθε περίπτωση όλα δείχνουν ότι δεν πρόκειται να ανατραπεί ο σχεδιασμός της Επιτροπής Διοργανώσεων, η οποία έχει προγραμματίσει να καταρτίσει τους ομίλους της Γ’ Εθνικής την Τετάρτη (13/9) και να πραγματοποιήσει την κλήρωση του πρωταθλήματος την επόμενη Δευτέρα (18/9), με στόχο η πρεμιέρα να γίνει στις 30/9.

soccerplus.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις