Βελτίωσε αισθητά την αμυντική του λειτουργία

Οι ομάδες «χτίζονται» από την άμυνα και στον Ολυμπιακό Βόλου παρατηρούμε μεγάλη αλλαγή στην ομάδα, όσον αφορά την ανασταλτική της λειτουργία στα τελευταία παιχνίδια. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά το παιχνίδι με τον Ηρακλή είχαν βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο, ωστόσο, σημείωσαν τέσσερις σερί νίκες και πλέον έχουν μπει γερά για τη διεκδίκηση…

…μιας θέσης στα πλέι οφ της Football League.
Από τα τέσσερα αυτά ματς ο Ολυμπιακός κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του σε τρία, στις εκτός έδρας αναμετρήσεις με Καλαμαριά και ΑΕΛ, όπως και στο ματς με τον Πιερικό στο ΕΑΚ. Δέχθηκε ένα γκολ στο παιχνίδι έδρας με τον Αγρ. Αστέρα (3-1).
Η ομάδα δείχνει διαφορετική φιλοσοφία στο παιχνίδι της, όσον αφορά το ανασταλτικό κομμάτι κι αυτό έχει να κάνει με την παρουσία του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στον «ερυθρόλευκο» πάγκο.
Ο Ολυμπιακός, παράλληλα, σκοράρει ανελλιπώς και έχοντας ένα συντελεστή τερμάτων στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια 9-1, έχει καταφέρει να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την 3η θέση. Οι «ερυθρόλευκοι» διαθέτουν την καλύτερη επίθεση του Βορείου ομίλου με 27 γκολ, καθώς και τον πρώτο σκόρερ του ομίλου, Δημήτρη Διαμαντόπουλο, ο οποίος έχει σημειώσει εννέα τέρματα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις