Αιχμηρή ανακοίνωση των Austrian Boys κατά Μιχάλη Καπουρνιώτη

Ο αντιπρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ, Μιχάλης Καπουρνιώτης, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βόλος 98.6» και στη εκπομπή «Classico», τόνισε πως ο Δήμος Βόλου προσπαθεί για την τήρηση της ισονομίας για όλες τις ομάδες, χωρίς κάποια να απολαμβάνει μεγαλύτερα προνόμια από την άλλη, όσον αφορά τις γηπεδικές εγκαταστάσεις και όχι μόνο.

Ωστόσο, στις δηλώσεις του αυτές υπήρξε έντονη αντίδραση από τους Austrian Boys, οι οποίοι με αιχμηρή ανακοίνωση που εξέδωσαν, διαψεύδουν τα όσα ανέφερε ο Μιχάλης Καπουρνιώτης. Αναλυτικά η ανακοίνωση των Austrian Boys:
«Μετά την συνέντευξη παρωδία του κ. Καπουρνιώτη δημοτικού συμβούλου και νυν προπονητή της γυναίκειας ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου, δεν μας αφήνει περιθώρια να μην εκφράσουμε τη στάση μας σε ότι ακούσαμε. Διότι αυτά που ακούσαμε μάλλον απευθύνονται σε ρομποτάκια, χελονιτζάκια , μάγειρες σε υποβρύχια και UFO.
Κύριε Καπουρνιώτη, υπηρετείτε την ιδέα του Ολυμπιακού Βόλου και λέτε δημόσια ότι υπάρχει ισονομία.
Όταν η κουστωδία σας απλόχερα μεταμόρφωσε για συμφέρον της Πύδνας το γήπεδο της Νεάπολης;
Όταν οι ξενώνες του Πανθεσσαλικού είναι κατειλημμένες δωρεάν από τους ποδοσφαιριστές της Πύδνας;
Όταν την μεταφορά των παιχτών της Πύδνας την έχετε εξασφαλίσει με χρήση του δημοτικού οχήματος;
Επειδή νομίζει ότι μας κοροϊδεύει, αλλά μάλλον κορόιδευε τον εαυτό του, και εμείς δεν κοροϊδεύουμε, σας ανακοινώνουμε ότι μόλις εισήλθατε στη λίστα της κουστωδίας στο νούμερο 23.
Παρακαλούμε το Δ.Σ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου να συνεδριάσει και να αποφασίσει προσεχτικά, αν ο κ. Καπουρνιώτης θα συνεχίσει να έχει στα χέρια του το τιμόνι του προπονητή της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου. Για εμάς τέλειωσε…
Τέλος, η φήμη περί αποξήλωσης των καθισμάτων στο ΕΑΚ που αναγράφουν το όνομα της ομάδας μας, απλά σας προκαλούμε να τολμήστε να το κάνετε…»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις