Μπούις: «Θα είμαστε έτοιμοι 1η Οκτωβρίου»

Υποσχέσεις για κάτι καλό τη φετινή χρονιά άφησε η εμφάνιση της Νίκης Βόλου στο φιλικό με τον Μακεδονικό, στη Θεσσαλονίκη. Οι κυανόλευκοι στο πρώτο ημίχρονο ήταν καταιγιστικοί και το φτωχό 0-1 δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του πρώτου μέρους. Ο Φάντζιο Μπούις μιλώντας στο goalpost.gr για τον αγώνα, τόνισε ότι η ομάδα διαθέτει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και η εμφάνιση κόντρα στον Γ.Σ. Αλμυρού ήταν κατώτερη των δυνατοτήτων τους. Στο παιχνίδι με τον Μακεδονικό οι παίκτες είχαν περισσότερη διάθεση, συμπλήρωσε ο Βέλγος προπονητής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φάντζιο Μπούις στο goalpost.gr:

Για την εντυπωσιακή εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου:

«Είναι μία καλή αρχή. Στόχος είναι να μπορούμε σ’ αυτόν τον ρυθμό για μεγαλύτερη διάρκεια από ένα ημίχρονο»

Για την διαφορετική εικόνα σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Γ.Σ.Α.:

«Υπήρχε μία απογοήτευση μετά το παιχνίδι με τον ΓΣ Αλμυρού. Είναι αλήθεια πως κι εμείς περιμέναμε περισσότερα πράγματα σ’ εκείνο το παιχνίδι. Το παιχνίδι όμως μας φανέρωσε κάποια προβλήματα που σε μεγάλο βαθμό σήμερα (13/09) τα διορθώσαμε. Επιπλέον, δείξαμε πολύ περισσότερη διάθεση και εμφανιστήκαμε σαφώς πιο βελτιωμένοι σε όλα τα επίπεδα».

Για τους τομείς στους οποίους υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης:

«Πιστεύουμε στους παίκτες, ξέρουμε ότι είναι καλοί ποδοσφαιριστές ως μονάδες αλλά και ως ομάδα και μην ξεχνάμε βρισκόμαστε στο στάδιο της προετοιμασίας. Δεν είμαστε απολύτως έτοιμοι αυτή τη στιγμή και ούτε πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει, δηλαδή σε δύο εβδομάδες. Υπάρχουν σίγουρα περιθώρια βελτίωσης σε θέματα τακτικής αλλά και φυσικής κατάστασης. Θα μπούμε σε μία διαδικασία φρεσκαρίσματος αυτές τις δύο εβδομάδες ώστε να είμαστε έτοιμοι. Μην ξεχνάμε ότι οι τρεις ξένοι ποδοσφαιριστές έλειπαν τρεις εβδομάδες και θα χρειαστούν τον χρόνο τους για να μπουν πλήρως στο κλίμα της ομάδας. Μέχρι την 1η Οκτωβρίου θα είμαστε έτοιμοι».

Για την απουσία του Μπάιριτς:

«Ο Μπάιριτς δέχθηκε ένα χτύπημα στο παιχνίδι με τον Γ.Σ.Α. και προληπτικά αποφασίσαμε να μην τον χρησιμοποιήσουμε. Δεν είναι κάτι το σοβαρό».

Για το πρόγραμμα των φιλικών μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος:

«Εκτός του αγώνα για το Κύπελλο της ΕΠΣΘ κόντρα στον Πρωτεσίλαο, θα προσπαθήσουμε να κλείσουμε ένα φιλικό για το επόμενο σαββατοκύριακο και μ’ αυτό θα ολοκληρώσουμε το πρόγραμμα των φιλικών»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις