Σήμερα (15/09, 21:00) η παρουσίαση των νέων εμφανίσεων της Νίκης

Τις τρεις νέες εμφανίσεις της αγαπημένης τους ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να δουν πρώτοι οι φίλαθλοι της Νίκης Βόλου που θα παραστούν στην εκδήλωση παρουσίασής τους, στο ERGON SHOWGROUND Event Hall, στον Πολυχώρο Τσαλαπάτα (15/09, 21:00). Οι νέες εμφανίσεις έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για τη βολιώτικη ομάδα από την εταιρία ένδυσης CAP και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως είναι εντυπωσιακές.

Η τιμή εισόδου είναι στα 5 ευρώ και περιλαμβάνει μία μπύρα ανά κάρτα. Δύο τυχεροί θα κερδίσουν μία φανέλα της επιλογής τους μετά από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της Νικιώτικης βραδιάς.

Η σχετική ανακοίνωση:

Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924, ενημερώνει και προσκαλεί τους φιλάθλους στην παρουσίαση των επίσημων εμφανίσεων της ομάδας μας για την νέα χρονιά.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017 στο ERGON SHOWGROUND Event Hall, στον Πολυχώρο Τσαλαπάτα, με ώρα έναρξης τις 21:00. Η Είσοδος με μπύρα είναι στα 5€.

Οι φίλοι της ομάδας μας θα έχουν την δυνατότητα να δουν πρώτοι και από κοντά τις 3 νέες εμφανίσεις της ομάδας μας , αποκλειστικά σχεδιασμένες για τη Νίκη Βόλου από την εταιρία CAP , ενώ 2 από αυτούς θα κερδίσουν έπειτα από κλήρωση μια από τις επίσημες εμφανίσεις της επιλογής τους.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις