Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά Κούγια ετοιμάζουν φίλοι της ΑΕΛ

Κινητοποίηση κατά της διοίκησης Κούγια διοργανώνουν ανώνυμοι φίλαθλοι της ΑΕΛ διαμαρτυρόμενοι για τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα στην αγαπημένη τους ομάδα. Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Ταχυδρομείου την Τρίτη 3 Οκτωβρίου, στις 8 το απόγευμα, όπως αναφέρει η σχετική σελίδα στο facebook. To άτυπο κίνημα έχει ως τίτλο “Λευτεριά στην ΑΕΛ” ενώ τη συγκέντρωση συνοδεύει η φράση “Ήρθε η ώρα της δράσης”.

Αναλυτικά το κάλεσμα των φίλων της ΑΕΛ μέσω του Facebook:

“Ήρθε η ώρα της δράσης.

53 χρόνια αγώνων μέσα και έξω από τα γήπεδα δεν θα πάνε χαμένα.

Ο Αλέξης Κούγιας μαζί με τον συρφετό του, καθημερινά προσβάλλει τους τίτλους μας,τα εκατομμύρια χιλιόμετρα των οπαδών σε όλη την Ευρώπη,το αίμα των νεκρών μας,την ιστορία μας.

Αλλά περισσότερο από όλα προσβάλλει την περηφάνεια μας.Τα συναισθήματα που νιώθαμε όταν αντικρίζαμε αντίπαλο οπαδό στα πέταλα.Την αίσθηση της ηθικής υπεροχής.Οτι όλα αυτά που ζούσαμε ακολουθώντας την ομάδα με το άλογο στο στήθος συνοδευόταν από μαγκιά και θάρρος.

Ότι Τίποτα δεν ξεπουλήθηκε για Τίποτα.

Δυο χρόνια όλα αυτά που αποτελούσαν την ομάδα μας υποχωρήσανε.Οι άνθρωποι και ιδέες που κουβαλουσανε και κανανε την ΑΕΛ την σημαντικότερη ομάδα στην Ελλάδα μπήκαν στην άκρη και την θέση τους πήρανε οι ρουφιάνοι,οι απειλές,οι προπηλακισμοί και οι τραμπουκισμοί.Για πρώτη φορά στην ιστορία μας λουστήκαμε πράγματα που τα βλέπαμε αλλού και τα χλευάζαμε.

Γίναμε μάρτυρες πρωτοφανών περιστατικών που η ιδιοσυγκρασία μας χτισμένη από την περηφάνια που αναβλύζει η φανελα της ΑΕΛ,μας έκανε να μείνουμε για λίγο χρόνο απλοί παρατηρητές της χωματερης που δημιούργησε ο Κουγιας σε αγαστή συνεργασία με πρόθυμους ρουφιάνους όλων των ειδικοτήτων και παράλληλα αναλυτές του ερωτήματος πως και γιατί φτάσαμε ως εδώ.

Ο Αλέξης Κούγιας εκπροσωπώντας ότι πιο βρωμερό υπάρχει στην κοινωνία εκμεταλλεύτηκε την συγκυρία και έγινε κάτοχος των μετοχών της πιο περήφανης ομάδας στην χώρα.Προσπάθησε να ξεπλύνει τον σιχαμένο εαυτό του στην κολυμπήθρα της ΑΕΛ βρίσκοντας πρόθυμους συνοδοιπόρους τους καρπαζοεισπράκτορες που ζούσαν σαν ξενιστές στο σώμα της ομάδα όλα τα χρόνια.

Η στιγμή να πάρουμε πίσω ότι μας ανήκει έφτασε.

Στις 3 Οκτώβρη διώχνουμε τον ψυχασθενή και απαιτούμε συσπείρωση όλων των φορέων ώστε να αναζητήσουμε επενδυτή αντάξιο της ιστορίας μας.

Η ΑΕΛ είμαστε ΕΜΕΙΣ … 3/10 ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!”

Φωτογραφία του χρήστη Λευτερια Στην ΑΕΛ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις