Οι νέες εμφανίσεις της Νίκης Βόλου (photos)

 Τις εμφανίσεις της αγωνιστικής σεζόν 2017-18 παρουσίασε η Νίκη Βόλου, σε μία άκρως κυανόλευκη βραδιά στον φιλόξενο χώρο του ERGON SHOWGROUND Event Hall. Λίγο μετά τις 9:30μ.μ. η μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων είχε πλημμυρίσει από φίλους της βολιώτικης ομάδας και ο Σάκης Νταφέκας ανέλαβε δράση, δίνοντας την πρώτη πάσα στον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής Νίκης.

 Ο Στέργιος Φάτσης αφού έκανε μία σύντομη αναδρομή στα πεπραγμένα της διοίκησης τόνισε πως βασικός στόχος είναι να αποκτήσει ο σύλλογος αξιοπιστία σε όλα τα επίπεδα. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον σχεδιασμό που τηρήθηκε κατά γράμμα τόσο στον καταρτισμό του ρόστερ και του τεχνικού τιμ όσο και στον τομέα των εγκαταστάσεων και τη συμφωνία με τα Τουριστικά Ακίνητα για τη χρήση του Πανθεσσαλικού τα επόμενα πέντε χρόνια.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ. Φάτσης στη νέα ομάδα που εγκαταστάθηκε στο Βόλο, τονίζοντας πως η διοίκησης της Νίκης έκανε ότι μπορούσε να αντισταθεί σε ότι θεωρούσε και θεωρεί παράνομο.

Ο κ. Φάτσης έκλεισε τον σύντομο χαιρετισμό του με το μότο της φετινής προσπάθειας: «Ποτέ δεν τα παρατήσαμε. Xτίζουμε το μέλλον”

 Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου, κ. Παπακωνσταντίνου ο οποίος τόνισε πως η Νίκη Βόλου δεν ανήκει στη Γ’ Εθνική και πως η διοίκηση έχει κάνει τα πάντα ώστε η ομάδα να κάνει βήματα προς τα πάνω: «Την προηγούμενη φορά στις δηλώσεις μου τόνισα πως η Νίκη πρέπει να αγωνίζεται εκεί που αξίζει. Μπορεί να δέχθηκα κριτική, όμως το εννοούσα. Η Νίκη Βόλου δεν μπορεί να αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική. Θα κάνουμε τα πάντα για να κάνει τα βήματα που πρέπει προς τα πάνω. Η Νίκη αλλάζει επίπεδο όχι μόνο αγωνιστικά αλλά σε όλα τα επίπεδα. Οργανώνουμε τις Ακαδημίες μας, θέλοντας να χτίσουμε σε στέρεες βάσεις. Συμφωνήσαμε με τα Τουριστικά Ακίνητα να χρησιμοποιούμε για τα επόμενα τρία χρόνια το Πανθεσσαλικό Στάδιο. Δημιουργήσαμε μία δυνατή ομάδα που έδειξε τις δυνατότητές της στο φιλικό με τον Μακεδονικό, κάνοντας μία εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο». Τέλος ο κ. Παπακωνσταντίνου κάλεσε τον κόσμο να σταθεί δίπλα: «Όλοι μαζί να γεμίσουμε το Πανθεσσαλικό και να οδηγήσουμε τη Νίκη ψηλά, εκεί που αξίζει να βρίσκεται»

Τη σκυτάλη στη συνέχεια πήρε ο Γιώργος Μαστρογιάννης παρουσιάζοντας το πρόγραμμα της εκδήλωσης

Η πρώτη στολή, ήταν αυτή της προπόνησης την οποία παρουσίασε ο Σενάντ Μπάιριτς

 

Ο Άντον Ντόλγκι παρουσίασε τις εμφανίσεις των αποστολών

 

Θεολόγης, Τζήμας και Ράπτης με τις στολές των τερματοφυλάκων

 

Νέτι Μέτσε, Άγγελος Ματθαίου και Βιάτσεσλαβ Σούσκιν με τις τρεις εμφανίσεις της Νίκης Βόλου

 

 

Η σχετική ανακοίνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης Βόλου:

Παρουσιάστηκαν στους φιλάθλους και στους εκπροσώπους του τύπου οι νέες εμφανίσεις της ομάδας μας για την σεζόν 2017-2018.
Η Πρώτη εμφάνιση της ομάδας μας είναι ριγέ μπλέ -λευκό. Η Δεύτερη εμφάνιση είναι λευκή με λεπτές οριζόντιες γαλάζιες ρίγες ενώ στο αριστερό πλευρό βρίσκεται η Νίκη του Παιωνίου. Η Τρίτη εμφάνιση είναι χρώματος πορτοκαλί με μία γαλάζια ρίγα στο στήθος ενώ και σε αυτή στο αριστερό πλευρό βρίσκεται η Νίκη του Παιωνίου.
 
Οι νέες εμφανίσεις, καθώς και μια μεγάλη ποικιλία ακόμα ειδών της ομάδας μας, θα βρίσκονται στο e-shop το οποίο σε λίγες μέρες θα είναι διαθέσιμο στους φιλάθλους για τις αγορές τους.

*Θα ακολουθήσει πλούσιο οπτιακουστικό υλικό από την εκδήλωση

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις