Μπύρος: «Φουλ επίθεση για να ανέβουμε στην Super League»

Δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 της Θεσσαλονίκης, έκανε ο Γιάννης Μπύρος ο οποίος μίλησε για την μεταγραφική ενίσχυση των «μαυραετών», τους στόχους για την νέα σεζόν ενώ μεταξύ άλλων τόνισε ότι η ομάδα θα παίζει φουλ επίθεση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μου καταλογίζουν ευθύνες ότι διώχνω ή προσλαμβάνω δικηγόρους κι εγώ είμαι μόνο μέλος των 20 ευρώ, τίποτε άλλο». 

Για τις μεταγραφές της Δόξας:
«Νομίζω ότι τελειώνει με τον Μπαϊκαρά, θα πάρουμε, επίσης, τον Καπετάνο και τον αμυντικό Όστοϊτς που έπαιζε στη Βέροια».

Για τον στόχο της Δόξας Δράμας:
«Επειδή εμένα μου αρέσει η φουλ επίθεση σε ό,τι κάνω στη ζωή μου και δεν με νοιάζει το κόστος το οποίο συμπεριλαμβάνω στην… τρέλα που θέλω, θέλω να πηγαίνω αντίθετα με το ρεύμα. Όλοι μου έλεγαν ότι άδικα παλεύω για την άνοδο της Δόξας, ότι είμαι βλάκας και κόντρα στο ρεύμα έγινε. Τώρα όλοι μου λένε «μπες μέσα πρώτα να γνωρίσεις την κατηγορία». Μπορώ να γνωρίσω την κατηγορία και με φουλ επίθεση. Φουλ επίθεση σημαίνει να εκπληρώσουμε το υπόλοιπο 50% του ονείρου που είναι η άνοδος στη Super League».

Για το πώς τον αντιμετωπίζει ο κόσμος στη Δράμα:
«Μένω στην Καβάλα, πλέον, γιατί ο κόσμος στην Δράμα δεν με θέλει μόνο σαν χορηγό, αλλά και σαν… τράπεζα της Ελλάδος. Με κάνουν να μην πηγαίνω ούτε για καφέ στην πόλη μου. Κάποιες στάσεις κάνω και μου ζητάνε 2,3,5 χιλιάρικα. Θα σας πω ένα περιστατικό. Με παίρνει ένας άνθρωπος τηλέφωνο που βοηθάει την ομάδα και μου ζήτησε κλαίγοντας 2,5 χιλιάδες ευρώ για να μην πάει φυλακή. Χωρίς να τον ξέρω και τα πλήρωσα. Στο τέλος θα με κάνουν να μη σηκώνω ούτε το τηλέφωνο. Όλοι έχουν να μου πουν έναν άνθρωπο που υποφέρει και πονάει. Μπορώ να σας πω χιλιάδες παραδείγματα. Δικηγόρος μου ζήτησε χρήματα για έναν που θέλει να πάρει διαζύγιο. Μ’ έβγαλε από την εκκλησία για να
μου το ζητήσει αυτό. Είμαι στο βουνό στα 1200 μέτρα, και επειδή, όπως λένε κάποιοι, είμαι νεόπλουτος φοράω μπότα λαστιχένια των πέντε ευρώ και βγάζω δουλειά και χρήματα για τον εαυτό μου και για την πόλη μου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις