Στην επόμενη φάση ο Βόλος Ν.Π.Σ, 0-1 τον ΓΣΑ στον Αλμυρό

Σε μία αναμέτρηση με ρυθμό και τις δύο ομάδες να έχουν από ένα καλό ημίχρονο, ο Βόλος Ν.Π.Σ επικράτησε με σκορ 1-0 του Γ.Σ. Αλμυρού, με γκολ του Μελισσόπουλου στο 42ο λεπτό και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ . Στο πρώτο 45λεπτο, ο Βόλος ΝΠΣ ήλεγξε τον ρυθμό του αγώνα, με τον Αλμυρό να ισορροπεί μετά το πρώτο 20λεπτο. Στο 2ο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς καλύτεροι και προσπάθησαν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης, ενώ οι κυανέρυθροι έδωσαν βαρύτητα στην αμυντική τους λειτουργία ώστε να διαφυλάξουν το 1-0, κάτι που τελικά πέτυχαν.

Το ματς

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγώνα έχοντας την πρωτοβουλία, δίχως όμως να μπορούν να απειλήσουν την εστία του Αλμυρού, ο οποίος επιχειρούσε κυρίως με αντεπιθέσεις. Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη τους ευκαιρία στο 6′, με τον Φλίγκο να μην μπορεί να ελέγξει τη μπάλα στη μεγάλη περιοχή μετά από σέντρα και εν τέλει αυτή να απομακρύνεται. Στο 10′ ήταν η σειρά του Βόλου ΝΠΣ να απειλήσει, με τον Μελισσόπουλο να κάνει το σουτ στα όρια της μεγάλης περιοχής, χωρίς όμως αρκετή δύναμη δεν ανησύχησε τον τερματοφύλακα του ΓΣΑ, ο οποίος μπλόκαρε εύκολα.

Πέντε λεπτά αργότερα ο ΝΠΣ έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ , με τον Μελισσόπουλο να βγαίνει στο ένας με έναν με τον Σταυράκη, όμως το πλασέ του δεν ήταν καλό.

Οι γηπεδούχοι μετά τα πρώτα 20 λεπτά ισορρόπησαν και στο 23′ έφτασαν κοντά στο 1-0, με το πλασέ του Κοντοβά να περνάει έξω μετά από το φάουλ του Κοτσαρίδη, ενώ δύο λεπτά αργότερα ξανά ο Κοντοβάς απείλησε την εστία του Βόλου ΝΠΣ με κεφάλια, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Κοτσαρίδη.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να ανεβάζουν στροφές και στο 32′ απείλησαν και πάλι. Ο Καψιώτης μπήκε στην περιοχή, γύρισε στον Φλίγκο, το σουτ του οποίου σταμάτησε στους αμυντικούς και απομακρύνθηκε. Πέντε λεπτά αργότερα ο Βόλος ΝΠΣ προσπάθησε να αντιδράσει. Ο Κοτσαρίδης έκανε λάθος πάσα, ο Κυπαρίσσης έκλεψε, όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε έξω.

0-1 με Μελισσόπουλο

Στο 42ο λεπτό ο ΝΠΣ άνοιξε το σκορ, όταν ο Μελισσόπουλος έκλεψε την μπάλα στη λάθος πάσα του Μπαρούτα και με ωραίο πλασέ μέσα από τη περιοχή νίκησε τον Σταυρακη.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πίεσαν για να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση χωρίς όμως να τα καταφέρουν, παρά την πίεση που άσκησαν στα αντίπαλα καρέ. Στο 52′ ο Κυπτίου επιχείρησε σουτ από δύσκολη γωνία με τη μπάλα να περνά εκτός αγωνιστικού χώρου. Στο 64ο λεπτό ο Νάκας που είχε περάσει νωρίτερα στη θέση του Αλεξανδρή, δοκίμασε με μακρινό σουτ να απειλήσει την εστία του Μπουργάνη με την μπάλα να περνά άουτ. Με τους γηπεδούχους να πιέζουν και τους φιλοξενούμενους να αμύνονται συνεχίστηκε το παιχνίδι. Δύο λεπτά μετά το σουτ του Νάκα, οι «Αλμυριώτες» έχασαν ακόμη μία ευκαιρία να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια. Ο Κυπτίου έβγαλε τη σέντρα με τους συμπαίκτες του να μην μπορούν να κάνουν την προβολή και να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Στο 80′, μετά από εκτέλεση πλαγίου άουτ, η μπάλα στρώθηκε στον Κοντοβά ο οποίος με «γυριστό» προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Μπουργάνη, με την μπάλα να περνά λίγο έξω.

Παρά την προσπάθεια των γηπεδούχων ο Βόλος ΝΠΣ κράτησε το υπέρ του 1-0 και πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, όπου θα αναμετρηθεί με τον Ολυμπιακό Βόλου στη Νεάπολη.

Οι συνθέσεις:

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταυράκης, Καψιώτης, Στουρνάρας, Κυριάκος, Μπαρούτας (81’ Τσιάτσιος), Σαββίδης, Κιπτίου, Αλεξανδρής (60’ Νάκας), Φλίγκος, Κωτσιαρίδης (74’ Βούλγαρης), Κοντοβάς

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ: Μπουργάνης, Παπαδόπουλος (66’ λ.τρ. Ηλιάδης), Τζελίδης, Πιαστόπουλος, Δημηνάς, Ζέρης, Κυπαρίσσης (61’ Πέντα), Δερμιτζόγλου, Μηλιώτης (57’ Παπουτσής), Μελισσόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις